Jump to content

Mazda3 Silecek Kolu Sorunu

Guest ilter
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arka silecek otomatik olarak da ayarlanabiliyor olabilir. yani çalışıyor belirli bir süre bekliyor sonra tekrar çalışıyor. kolu bu pozisyona getirmiş olabilir misiniz acaba bunu kontrol edin.

Eski kasalar hakkında fazla bilgim yok, kullanan arkadaşlar daha detaylı cevap verecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir üst seviyeye getirdiğimde o pozisyonda çalışıyor , yani çalışıyor duruyor 5 saniye sonra yine çalışıyor , mazda 323 lerle ilgili bir arkadaş yazmış bu sorunu , bir arkadaşımız altında platinler var onları temizle demiş , başka bir arkadaşta elektronik bir devre var onu değiştir demiş , ama mazda 3 lerle ilgili böyle bir sorun yaşayan göremedim forumda , varsa bilgisi olan lütfen acil yardım , cam çizik içinde kaldı :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o pozisyonda değil ise kolda bir problem olabilir. ama yine de dediğim gibi ben problem yaşamadım ve yeni modeli kullanıyorum. arkadaşlar yorum yapacaktır muhtemelen.hafta sonu olduğundan pek aktif olmuyor site hafta içi daha fazla cevap gelir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekirdağdaki servis çok ilgisiz ,dün gittim , bir hoşgeldin bile diyen olmadı ,  istanbula gitmem gerekiyor , bu arızayla ilgili bir bilgi edinebilsem buradan , burdaki elektrikçi arkadaşlara yaptırabilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eminim int üzerinde olmadığına , sileceği söktüm bagaja koydum , fakat sürekli çalıştığı için motoru yakabilir , yokmu hiç böyle bir sıkıntı yaşayan , yardım edebilecek yahu  :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekirdağdaki servis çok ilgisiz ,dün gittim , bir hoşgeldin bile diyen olmadı ,  istanbula gitmem gerekiyor , bu arızayla ilgili bir bilgi edinebilsem buradan , burdaki elektrikçi arkadaşlara yaptırabilirim

Tekirdağ'da servis yok zaten Çorlu' yu kastettin sanırım.Ama Tekirdağ' daki eski serviste bakarlar diye düşünüyorum.Berkanson'da.Ustaları eski Mazda ustaları sonuçta.

İlgisiz dediğiniz servis hangisi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'yı bıraktılar tamamen ellerinde parça falan yoktur. Ama yinede belki daha önce karşılaştıkları bir durumsa İstanbul' a gitmene gerek kalmadan hallolabilir diye söyledim.

Çorlu servisi de uzun bir süredir Honda ile ortak hizmet veriyor.Çok hoş bir durum olmasada, hiç olmamasından iyidir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

siz en iyisi silecek kolunun fotoğrafını çekip bir gönderin. problemi %90 çözeriz. araba suda kalmadıysa, yada kimse direksiyon kolonunu söküp takmadıysa problem kolun pozisyonunda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...