Jump to content

lantise yay-amortisör-hava filtresi kiti-klima

lantis31

Tavsiye Edilen Mesajlar

:dua: :dua: arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

öncelikli olarak spor yay ve amortisör almam lazım

bi de lantise kule gergisi  :hi: :hi:

aracı ortalma 40 50 hp nasıl artırırım

adanadan şuaipten komle abart egzoz 51 var

tavsiyelerinizi bekliyorum :dua: :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

komple abart egsoz derken 51 lik egsoz mu fiyatı mı ? 40-50 hp için 0.8 bar üstü turbo uygulaması yapabilirsiniz verim için komple eksiksiz bi set olabilir. Performans artışı ile ilgili, forumda arama yapabilirsiniz benm ve bi çok değerli üyenin konuları yorumları mevcut.

150 TL ye 3 saat içinde el yapımı kule gergisi yapan 1-2 yer var onun da forumda linkini paylaşmıştım bulursam tekrar eklerim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

51 lik borular komple egzoz yaptırdım

0.8 bar üstü turbo uygulaması nerde nasıl yapacağım hakkında bilgi veriseniz sevinirim

sitede baya bi araştırma yaptım ama pek bi şey bulamadım.

özellikle yay konusunda aramadığım yer kalmadı namistain dahil yay ve omortisör bulsam hemen alacam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

turbo konusunda 323 için yaptıgım araştırmalar

http://www.mazdaclubtr.com/index.php/topic,16756.0.html

nerde yaptırabilirim sorusu size kalmış, turbo seti hazır da alabilirsiniz parça parça da toplayabilirsiniz, montajını herhangi bir motor ustası yapabilir sanrım

sahibinden de arama yapıp yaylara bakabilirsiniz, amortisör işini bilmiyorum ama gazlı monreo amortisör alırsanız kısmen işinizi görür

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

namistaine coilover sordum nakit 1200 tl dedi

kredi kartına tek çekime %18 fark koydu taksit zaten yok

bende galiba manreo amrtisör ile vogtland yay alacam sizce 2 ürün birbirine uyarmı sıkıntı çıkarırmı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi coilover la monreo arasında çok fark war, monreo üretilmiş orjinal üründür yağlı ve gazlı olarak 2 farklı üretim var, spor amortisörün mantıgı sert ve ayarlı olmasıdır. Coilover için aslında iyi fiyat vermişler sonuçta ayarlı amortisör. Monreo gazlı amortisör alırsanız vogland yada eiback uyum sağlıcaktır gazlı amortisör daha sağlam uzun ömürlü ve sert olucagı için beklentilerinizin bi çogunu karşılar, vogland da dayarsanız tamamdır. Hatta aracınız laka çukur gibi yerlerde tıs tıs ses çıkarıyorsa onlarıda kullanabilirsiniz gazlı oldugunu belirtir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

coilover çok daha iyi olduğunu biliyorum  :2funny: ama adamlar tek çekime 1400 e çıkıyor ve taksit hiç yok ben bi tek yay ve amortisör almicam o yüzden beni kasar 1200 e taksit yapsa hiç düşünmem alırım..

kule gergisi demiştiniz adresi bulabilirseniz yada yaptıracağım bir yer olursa çok sevinirim  :tey: :tey:

ayrıca hava filtresi kiti :2funny: :2funny:

bide dereceli egzantrik bulsam işimi görecek gibi

benim niyetim arabama 40-50 hp atabilsem başka bi şey istemicem...

yinede ilgi alakanıza teşekkürler. :hi: :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu anda en kötü bi ae86 s13 s14 celica supra için coilover fiyatı 2500TL civarında, kafanızdaki düşünceyi bilmiyorum ama 1200TL gibi bir rakamı gözden çıkarsaydım 200ü daaha gözden çıkarırdım tabi maddiyat bu fazla da zorlamaya gelmiyor, dereceli egzantrik 5-15hp arası güç verir filtre de 5-10bg arasında

Ben teşekkür ederim bilgilerimi tazelemiş oldum sayenizde, ilanı bulamadım ama aklımda merak etmeyin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

namistain istanbul maslaktaymış benden bütün yay ve amortisör takımını cargo ile gönder sana yapalım dedi.

1000 tl'ye voglant yay ile monreo amortisörmü.... yoksa bütün masraflar dahil 1500 tl'ye namistain coil over mı fikriniz benim için çok önemli siz olsanız hangisini yapardınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) :) niyetim aracımı elimden geldiğince güzel bir görünüme getirmek  :nazar: :nazar:

:egy: :egy:bide performans olarak 150-160 hp'ye çıkarmak :egy: :egy:

aracımda kendime yetecek kadar ses sistemi ve çelik jant var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben coilover derim ama size kalmış bir tercih, istediğiniz gücü elde edebilmek için turbo seti toplamaktan başka çözüm yok maliyeti ortalama 3bin TL yada o 3bin TL ye motoru tekrar rektefe ettirip çelik piston sekman yatak gömlek yaptırın turbosuz :)

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...