Jump to content

Klima Taktırmaya Karar Verdim Tavsiyeleriniz?

SHERRİF
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

97 mazda 323 1,6 GLX sedan arabama klima taktırmak istiyorum orijinal mazda 323 gt den çıkma problem yaratır mı acaba bilgilerinize güvenerek yardımlarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyük harflerle mesaj yazmak forum kurallarına aykırı.Düzeltirseniz seviniriz.

Yardımcı olma konusunda; bilgisi olan varsa yazar, bilgisi olmayandan bir şey yazmasını bekleyemezsiniz  herhalde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ekonomik durumunuz müsaitse çıkma yada dışarıdan bir klima taktırmak için hiç beklemeyin.Sonradan takılan klimaların soğutma performansı da yeterli.

Yeterki aracınızı dağıtıp toplayabilecek sağlam bir usta bulun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

kardeş ben de taktırmayı düşünüyorum baya bi insana danıştım araçların kliması varsa klima takılması sorun yaratmıyor muş başka bir deyişle senni arabanda klima zemini varsa sıkıntı olmuyormuş. bu arada çıkma klimayı nereden bulabildin. ben epeydir arıyorum bulamadım o yüzden sordum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar 99 model 323 gt sedanım için çıkma klima arıyorum. yaklaşık 1 aydır arıyorum. bir ara aracı satmaya karar verdim. araç daha 90 binde ustam aracı satmamamı söyledi. telefonda adem ustayla görüştük o da araç 90 bindeyse satma klima taktır dedi velhasıl ustalarımı dinleyip aracı satmaktan vazgeçtim ve çıkma klima arıyorum. yanında yöresinde bu işle ilgilenen veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. bu arada servislerle görüştüm mazda da klima zemini var ise sonradan klima taktırmak ile orjinali arasında fark olmuyormuş. ilgilenen arkadaşlar için not düşeyim dedim.

Edit: Tamamı büyük harf olan başlık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar 99 model 323 gt sedanım için çıkma klima arıyorum. yaklaşık 1 aydır arıyorum. bir ara aracı satmaya karar verdim. araç daha 90 binde ustam aracı satmamamı söyledi. telefonda adem ustayla görüştük o da araç 90 bindeyse satma klima taktır dedi velhasıl ustalarımı dinleyip aracı satmaktan vazgeçtim ve çıkma klima arıyorum. yanında yöresinde bu işle ilgilenen veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. bu arada servislerle görüştüm mazda da klima zemini var ise sonradan klima taktırmak ile orjinali arasında fark olmuyormuş. ilgilenen arkadaşlar için not düşeyim dedim.

Edit: Tamamı büyük harf olan başlık...

İstanbul a gelebilirsen oto veysel de en sağlıklı değiştirebilirsin.Oradaki arkadaşlar yetkili servisden ayrılma oldukları için gayet verimli :) ler.Benim bildiğim bu

tabii ben kafadan söylüyorum istersen ara konuş Öner bey 05358229898

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

değerli arkadaşlar, klima taktırmak konusunda veysel oto elektronike detaylı bir tel konuşması yaptım. herkesin söylediği gibi önkonsol komple sökülmüyormuş yalnızca toprido kapağı sökülüyormuş ayrıca evoparatör orjinal olursa hiçbir sıkıntı yaşanmıyormuş. yaptıkları işe  garanti veriyorlar. klima taktırmayı düşünen arkadaşların bilgisine

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar 99 1.8 motor sedam 323 için evoporatör arıyorum. elinde bulunan bana telden ulaşırsa sevinirim.komple çıkma klima da olabilir. tel. 5414903242 DİNÇER

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...