Jump to content

2. Nesil Mazda3 Hoparlör Ebatları

esesmaniac
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Toplumdaki genel ve yanlış kanı yüksek sesin iyi olduğudur... Hayır; esas mesele dinlemiş olduğunuz müziğin orijinal halini ve bütün detaylarını hoparlörden kulaklarınız ile duyabilmektir...

domestosa tekrar katılmadan edemeyeceğim :)

o kısık seslerde bile hoş müzik alabilmeyi (ve yolda oluşan rezonansların sesini aza indirmeyi ) hedefleyerek (daha önceki arabamdan bu yana kafa yorduğum) bir türlü fırsat bulamadığım bir yalıtım operasyonunu haftasonu gerçekleştirmiş bulunmaktayım.

4 kapı içleri yalıtıldı hem müzik sesi belirginleşti hemde  yol sesi azaldı iyiye yaklaştı diyebiliriz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de oyle dusunuyorum kesinlikle

ve acıkcası planım benim de kapı iclerine bir sıra daha hoparlörlerin arkasına ise işyerinde kullandıgımız ozel izolasyon malzemesi ile doldurup oyle taktırmayı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kapı içinde saçlarda sıfır yalıtım var...

tüm metal yüzeye bitüself

tüm bitüself üzerine kendinden yapışkanlı kauçuk membran

bir miktarda piramit sünger

yeterli olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

biz otomotiv yan sanayi oldugumuz icin bmw nin kullandıgı ozel karısımlı bir izolasyon malzemesi var onunla kaplayacagım ben kaucuk bitüm karışımlı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

yalıtımla ilgili bir paylaşım acamam malum otomotivde isler sozlesmeli oyle dısarı urun vermek kolay degil degil imkansız :)

bu arada dun izmir mazdayı arayıp hoparlör fiyatı sordum orjinal

tanesi 100 tl haftaya getirip takabiliriz dediler

acaba ben mi yanlıs anladım iki tanesi mi 100 yoksa gercekten tanesi mi 100 emin olamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha once bahsettiğim 5X7 den 6X9 a dönüştürülmüş hoparlor degisimi ve aracın üzerindeki orjinal malzemeleri ile ilgili görseller 1

post-7872-141695295794_thumb.jpg

post-7872-141695295798_thumb.jpg

post-7872-141695295804_thumb.jpg

post-7872-141695295806_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

devamı 5

en sonuncu fotograf ise 5X7 ovali 16cm yuvarlaga çevirme alternatifi için fikir olacaktır.

epeydir paylaşmak istediğim bir kaç fotograftan bazıları burada siz değerli forumdaşlarımın görüşlerine saygıyla sunulmuştur.

post-7872-141695295837_thumb.jpg

post-7872-141695295842_thumb.jpg

post-7872-141695295847_thumb.jpg

post-7872-141695295852_thumb.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eline sağlık Yusuf, aracına izalasyon yaparken çektiğin videoları ve nasıl bir yol izlediğini de ilgili başlıklardan birinde paylaşırsan sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilginiz için ben teşekkür ederim arkadaşlar,

mehmetciğim bi sonraki paylaşımım yalıtım konusunda olucak nasipse...

fakat forumda album oluşturmayı ben çözemedim henüz o konuda da yönlendirmenizi bekliyorum ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilginiz için ben teşekkür ederim arkadaşlar,

mehmetciğim bi sonraki paylaşımım yalıtım konusunda olucak nasipse...

fakat forumda album oluşturmayı ben çözemedim henüz o konuda da yönlendirmenizi bekliyorum ;)

Bağlantısını paylaştığım konu yardımcı olacaktır size.

http://www.mazdaclubtr.com/440/forum-yardim-sikca-sorulan-sorular-sss/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...