Jump to content

2. el araç bedeli

Guest e-lantis

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese slm.

2 Sorum olacak... :)

1-1998 Model fuul olan lantise maksimum nekadar ödemeliyim..

2-1994 Model 626 hb Fuul deği maksimum ne kadar ödemeliyim...

Cevaplar için şimdiden tşk ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lantise 9-10

626 için ise çok temizse yine 9-10 ama genelde piyasası 8 aslında fiyat olarak eşdeğerde tutabiliriz

Oto pazarında göremiyorum bu iki modeli....  :kafa:

Konuya hakim olan başka arkadaş yokmu form'da ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otopazarında Mazda görme ihtimaliniz zayıf. Mazda pazara düşmez genellikle.

Şua için temiz bir lantis 10-13 arası gidiyor. Benim bir tanıdığım orjinal ve çok temiz olarak iddia ettiği full (sunroof yok, abs 2airbag, klima) lantisine 14,5-15 çekiyor.

626lar bana göre her yönü (görüntü görecelidir) ile lantisten üstündür... Onlarda da fiyat 8-10 arası gezmekte. Maalesef pazar yerine netten devam etmelisiniz aramalarınıza...

Netten bakıyorum.

Genelde şehir dışında düzgün görünen araçlar var./

Araçlardan anlamadığım'dan eksper için yaşadığım şehiri tercih ediyorum(Alım için).14,5. 15,000 Çok gibi geldi bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

(Rakam konusunda) Sitede fazla konuya hakim olan yok sanırım yanlızca 2 yorum oldu.

Müsade ederseniz birsorum daha olacak/Umarım sıkmıyorumdur sizleri,Yine lantis konusu..

Lantis'ler

F kasa ,Ba kasa vbg kaça ayrılır,kasaları ayrımıdır,donanım'mı farkettirir bilginiz varmı?

Ben sitelerden kontrol ettiğim kadar tek kasa görünüyor ama ba,f,diye ayıranlarda var : )  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben ileti yazdığımda konu başlığı yeni konularda üst sıraya çıkmıyor neden olabilir?

Sanırım üyelerde bu yüzden göremiyorlar sorduklarımı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben ileti yazdığımda konu başlığı yeni konularda üst sıraya çıkmıyor neden olabilir?

Sanırım üyelerde bu yüzden göremiyorlar sorduklarımı...

Düzeltiyorum şimdik'ki iletimde üst sıraya çıktı : ) :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Fiyatlar bence de yüksek ama reelde bu fiyatlara satıldığını düşünmüyorum.Öncelikle belirli bir bütçeniz var ise araba.com ve sahibinden.com'da ilginç ve uygun fiyatlara araçlar düşebiliyor sadece bekleyin derim. Benim yorumum ise Full olan bir Lantise 10-12 verlir, temiz bir 626 95-96 modele kadar olanlar için 8-9 , 2002 modele olanlar için çok temiz ve donanım full ise 15-16 verilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...