Jump to content

Otomobillere Zam Geliyor !

Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kurdaki yüzde 5'lik yükseliş, oto fiyatlarına baskı yapmaya başladı. Otomotiv yetkilileri, yeni yılda yüzde 2 ila 4'lük zammın kaçınılmaz olduğunu söylüyor.

Döviz kurlarındaki yükseliş ve fabrikaların fiyat ayarlaması yapması, ocakta otomobil fiyatlarının artmasına neden olacak. Yeni yılda Motorlu Taşıtlar Vergisi'ndeki artış da hesaplandığında fiyatların ortalama yüzde 2-4 arasında zamlanacağı tahmin ediliyor.

Kia-Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak, kurun kasım sonundan bugüne kadar yüzde 5 arttığına dikkat çekerek, "Kurdaki yükselişe rağmen, aralık ayı nedeniyle kimse fiyat ayarlaması yapmadı" dedi. Koçak, ocakta kampanyaların hız keseceğini söyledi.

Doğuş Otomotiv-Volkswagen Genel Müdürü Vedat Uygun da fiyatlarda artış bekleyen yöneticilerden. Uygun, ortalama 2-4 arasında zam olabileceğini ifade etti. Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner ise "Yıl sonu yoğun kampanyalar olduğundan, geçen yıllarda olduğu gibi ocakta herkes fiyat düzeltmesi yapar" yorumunu yaptı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 54
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• Gökhan

14

• Xman

10

Popüler Günler

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bu millete bir kriz daha lazım, tvlerde konut-otomobil reklamından başka bir şey yok, paso satılıyor, nasıl satılıyor? Krediyle.. Cari açık tavanda..

Küçük bir kriz ve develuasyon olsun da göreyim ben o zam yapanları...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu millete bir kriz daha lazım, tvlerde konut-otomobil reklamından başka bir şey yok, paso satılıyor, nasıl satılıyor? Krediyle.. Cari açık tavanda..

Küçük bir kriz ve develuasyon olsun da göreyim ben o zam yapanları...

Evet abi, İrlanda da aynı bizim gibiydi. Şimdi durumu ortada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen sus Gökhan Abi... Hem sıfır araç aldın hem kredi çektin. Konuşmaya hakkın yok :D :D :D

Farkında mısın pamık alınalı sitenin dengesi bozuldu. Hatta bu ekonomiyede yansıdı :D

Demedi demeyin, ben Mazdaya dönmedikçe, ne Türkiyenin ne de bu sitenin ekonomisi düzelir. Ahaa, buraya yazıyorum. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dizel 2,2 cx-7ye ne dersin abim :D Boşver 6yı :D

AT mi? :D

O zaman belki olur.

:D

Kadir şaka yapıyorsun herhalde. Ben eli ayağı düzgün bi 3 alayımda, CX-7yi kim görmüş rüyasında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen sus Gökhan Abi... Hem sıfır araç aldın hem kredi çektin. Konuşmaya hakkın yok :D :D :D

Farkında mısın pamık alınalı sitenin dengesi bozuldu. Hatta bu ekonomiyede yansıdı :D

Karı-koca devlet memurudur, işleri garantidir, çocukları yoktur, hesabını yapar alır krediyi, onlara lafım yok... Diğer taraftan karı-koca özel sektördedir, ya da serbest çalışıyordur, çocukları vardır, bütçeleri zaten batıktır, bir krizde birinin ya da ikisinin birden işlerinin bozulacağını düşünmeden gözlerini kapayıp atlıyorlar krediye, cahil cesareti...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karı-koca devlet memurudur, işleri garantidir, çocukları yoktur, hesabını yapar alır krediyi, onlara lafım yok...

Adımızı da söyle tam tarif olsun abi. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 yıldır tüketici kredisi satarım, bunca yıllık deneyimimde şunu gördüm, bu işlerde büyük konuşmamak lazım. Kredi alanları acımasızca eleştirip dalga geçen insanların krediye muhtaç halde karşıma gelmeleri hoş olmayan ancak çokça karşılaştığım bir durumdur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Karı-koca devlet memurudur, işleri garantidir, çocukları yoktur, hesabını yapar alır krediyi, onlara lafım yok... Diğer taraftan karı-koca özel sektördedir, ya da serbest çalışıyordur, çocukları vardır, bütçeleri zaten batıktır, bir krizde birinin ya da ikisinin birden işlerinin bozulacağını düşünmeden gözlerini kapayıp atlıyorlar krediye, cahil cesareti...

hadi onlarınki cahil cesareti veya çok sıkıştılar denize düşüp yılana sarıldılar.onlara kredi veren bankaya ne demeli.adamın asgari ücret bordrosunu göre göre kredi kullandırıyolar.tabi asıl amaç ödeyemedikleri zaman ellerindeki avuçlarındakini fazlasıyla almak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende diyorum ki bunlar hassas konular, öyle bir an geliyorki ne adamlık kalıyor ne de akıl, bi bakıyorsunuz ki en çok eleştirdiğiniz şeyi yapar olmuşsunuz. O nedenle ben bu gibi hassas konularda asla yorum yapmam, dünyanın bin türlü hali var her şey insanlar için......

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Bende diyorum ki bunlar hassas konular, öyle bir an geliyorki ne adamlık kalıyor ne de akıl, bi bakıyorsunuz ki en çok eleştirdiğiniz şeyi yapar olmuşsunuz. O nedenle ben bu gibi hassas konularda asla yorum yapmam, dünyanın bin türlü hali var her şey insanlar için......

tabiki herşey insanlar için.ayıp olan insanların zor durumundan faydalanmak.

Burcu Hanım, bankaların yaptıkları  ayrı bir terane zaten

maalesef öyle.okutmadan imzalattıkları sözleşmeler,reklamlarda alttan kayar gibi geçen ve okunmayana ama hayati önem taşıyan yazılar.gerçi biz milletçe hakettiğimizi yaşıyoruz o da ayrı konu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Burcu öyle bir toplum olmuşuz ki herkes biririnin zor durumundan faydalanma peşinde. Birbirimizin cebine göz diken bir toplum olmuşuz maalesef. Gündelik hayatta A dan Z ye hemen her konuda herkes birbirini kazıklamanın peşinde girin şikayetvar.com a şöyle bir gezinin neler göreceksiniz neler. Ha tüm toplum böylemi elbette hayır ama çoğunluk böyle maalesef. Zaten balık baştan kokarmış devletimiz zenginin cebine göz dikmiş ( arabası olana 1 liralık benzini 4 liraya kakalarım örneği) vatandaş ne yapsın....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Adamın örnek 1500 tl geliri var, almış 1500 liralık telefonu, 2 kat fiyatına Arçelik bilgisayarı vs vs... Kredi kartları şişmiş... Yetmemiş, arabayı 10 bin liralık almak yerine çekmiş sıfırı, girmiş krediye.... Yetmemiş, evede yazılmış almış krediyi...

Olaya birde buradan bak. Bu gibi dengesizler yüzünden bizim gibi hesaplı kitaplı yaşayan insanların çektiği acılara ne diyorsun? Falanca sıfıra biniyor, biz binmiyoruz, falanca ev aldı, maaşıda az biz neden almıyoruz çekelim krediyi, falancanın evi kendinin, süper döşemiş, biz kiradayız adam gibi eşya bile almıyoruz kendi evimiz değilki vs vs vs vs... Bu çekilen işkence ve ızdırabı kim ödeyecek söyler misin Xman kardeşim :D :D :D :D :D

peki ya örnekteki adam da senin çektiğin ızdırap ve işkencenin sonucunda sıfır araba almak zorunda kaldıysa,1500 tl lik telefonu almak dırdır çekmekten daha kolay geldiyse :)))))))))))))

konuya bi de burdan bak :P :P :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Valla Burcu öyle bir toplum olmuşuz ki herkes biririnin zor durumundan faydalanma peşinde. Birbirimizin cebine göz diken bir toplum olmuşuz maalesef. Gündelik hayatta A dan Z ye hemen her konuda herkes birbirini kazıklamanın peşinde girin şikayetvar.com a şöyle bir gezinin neler göreceksiniz neler. Ha tüm toplum böylemi elbette hayır ama çoğunluk böyle maalesef. Zaten balık baştan kokarmış devletimiz zenginin cebine göz dikmiş ( arabası olana 1 liralık benzini 4 liraya kakalarım örneği) vatandaş ne yapsın....

bi yerde haklısın tabi Ahmet.internet sitesine girmeye gerek yok (sözümmeclisten dışarı alınmada) bankaların vurdumduymazlığı yüzünden 2 senelik davamız sürüyor bizim zaten.devlet zenginin cebine göz dikse gene iyi.adam pırlanta alıyo vergisi yok ama dediğin gibi benzin normalin 4 katı fiyatına.sonuçta o benzini alanların yüzde kaçı zengin sınıfına giriyor ki? gerçi ben Türkiye'de fakir insan olduğuna da inanmıyorum artık.sokağa bi bakıyosun bi tane kötü araba yok.kaç tane doğan şahin broadway görüyosunki???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...