Jump to content

Otomobillere Zam Geliyor !

Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest city_planner

İmkan varsa bence en iyisini yapmış... yarı ömrü gideceğine parası gitsin :D

işte imkanları zorlamış zavallı adamcağız kredi çekmiş :))))

(ben de neden adamı savunmaya geçtiysem.sanki babam hehehe)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 54
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• Gökhan

14

• Xman

10

Popüler Günler

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Valla Burcu öyle bir toplum olmuşuz ki herkes biririnin zor durumundan faydalanma peşinde. Birbirimizin cebine göz diken bir toplum olmuşuz maalesef. Gündelik hayatta A dan Z ye hemen her konuda herkes birbirini kazıklamanın peşinde girin şikayetvar.com a şöyle bir gezinin neler göreceksiniz neler. Ha tüm toplum böylemi elbette hayır ama çoğunluk böyle maalesef. Zaten balık baştan kokarmış devletimiz zenginin cebine göz dikmiş ( arabası olana 1 liralık benzini 4 liraya kakalarım örneği) vatandaş ne yapsın....

Herkes kendinden sorumlu hocam, dediğin tutarsızlıkları yapan adamın sana yada bana bir zararı varmı? Sen kullanmazsın olur biter ama çeken adamı da eleştirirsen dediğin gibi gün gelir seni de eleştirirler.

Yazdığın şekilde davrananların yaptığı bana da yanlış gelmekle birlikte işin sosyolojik boyutunu bilmeden bu kişileri eleştirmeyi de pek doğru bulmuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşte hocam adamın maaşı dediğin gibi 1500 liradır, çoluk çocukda vardır, anca ay başını denk getiriyordur. Bu adamın çocuğu her şeyin asgarisi ile yetinirken, bir gün standart üstü ama gerekli bir şey ister, evet onlar için lükstür ama yapılmadığı durumda o çocuk üzerinde bir çok olumsuz etkisi olacaktır vs. vs. ve adam her şeyi göze alır kredi çekip o ihtiyacı karşılar. Ardından da senin dediğin durumlara düşebilir ama o an için belki de büyük bir olumsuzluğu geçiştirmiştir kendince. Tabi bu onlarca örnek den sadece biri, bunun gibi bir çok örnek konabilir ortaya. Bizim tuzumu kuru çok şükür :) ama fakir fukaranın halinden de anlamak lazım. Benim geçen sene bankalar birliği için yaptığım araştırmada Ankara'da 3000 tl ile  5000 tl arasında kredi kullananların büyük çoğunluğunun asgari ücretli gelir grubundan olduğunu da belirtmek isterim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tipleri her zaman ve yerde görebiliriz. Şu anda işyerimden bir arkadaşım, 3 çocuğu ve tek maaşıyla ayın sonuna takla atarken, gidip kendine "0" reno sümbül aldı. :D

Altında babasının verdiği palio var ve kirada. Sorduğumuzda, cevabı niye almayayımki oldu. Aslında neden belli ama söyle(ye)medi. Ben niye sembol aldın grandtur alda tam olsun deyince benle selamı kesti. :D

Ben o tiplere asla acımam, ne hali varsa görsün derim.

Benim ve sizin verdiğiniz örnekteki tiplemeler için ulu büyük dedem;

"Beygirin totouşundan geçinen sineğe benzerler." derdi. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Onlarında kendi sorunu :D Burcu niye acıyor peki bunlara onun hesabını sormak lazım  :boks:

yok canımmm o tiplere ben de acımam:))

ben semavinin hanım dırdırı tanımının ardından belki örneğindeki adamında başında böle bi dert olabileceği bakış açısını değerlendirdim.

yoksa ne acicam:)) ben 5 sene okumuşum çatlamışım meslek edincem diye,yetmemiş üstüne bi de kpss ye çalışmışım 1 sene sonra ben 13.000 tl lik ikinci el arabaya biniyim, bahsedilen tipler gelsin sıfır arabaya binsin 35.000 tl ye.

basın faizi bunlara acımayın.heheheheh

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok canımmm o tiplere ben de acımam:))

ben semavinin hanım dırdırı tanımının ardından belki örneğindeki adamında başında böle bi dert olabileceği bakış açısını değerlendirdim.

yoksa ne acicam:)) ben 5 sene okumuşum çatlamışım meslek edincem diye,yetmemiş üstüne bi de kpss ye çalışmışım 1 sene sonra ben 13.000 tl lik ikinci el arabaya biniyim, bahsedilen tipler gelsin sıfır arabaya binsin 35.000 tl ye.

basın faizi bunlara acımayın.heheheheh

Yufka yüreklidir kardeşimiz.

Yorumsuz.  >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

abi her zaman yufkada olmuyo yani:))

bana da dokunuyo yani kırmızı ışıkta burnunu karıştırıp çıkan malzemeye sanat eseri yapan ama altında q7 veya x5 olanları görünce:)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi her zaman yufkada olmuyo yani:))

bana da dokunuyo yani kırmızı ışıkta burnunu karıştırıp çıkan malzemeye sanat eseri yapan ama altında q7 veya x5 olanları görünce:)))

Onlar, içlerinde bastırılmış heykeltraşlık  duyguları olan odunlar. Sen onlara bakma. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Onlar, içlerinde bastırılmış heykeltraşlık  duyguları olan odunlar. Sen onlara bakma. :D

abi valla inadına bakıyorum rastlarsam:))

ama hiiiçç alındıkları yok maşallah.artık ne kadar aidiyetlik duygusu varsa arabaya karşı dışardan görünmüyorum sanıyo heralde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahmet'in dediği gibi büyük konuşmamakla birlikte Allah kredi kullandırmasın inşallah diyorum. Kullandığım yegane kredi, kredi kartının taksitleri. Onda da hiç faiz yedirmemeye çalışıyorum. Bundan öte parayı biriktirip peşin ve dolayısı ile iyi bir indirimle almak en iyisi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Asıl konuya dönecek olursak, bence araç fiyatlarının artmasında hiç bir sakınca yok :D ben aralık başında kampanyalı 40000 liraya aldım aracımı, normal liste fiyatı 46800 liraydı. Şimdi aralık sonunda kampanya biter ve normal liste fiyatına döner oradanda yüzde 5 zamlanırsa tadından yenmez :D Benim araç olur 50000 lira bende havaya girerim artık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda uzun süredir şikayetçi zaten . Malum yen diğerlerine göre fazla artmıştı geçen dönemde. Fiyatlar hep sübvanse edildi diyorlardı şu haliyle bile. Zam gelirse araçlarımız bir hayli değerlenebilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

bencede zamn gelsin.şu fordun kampanyaları yüzünden bizim odada karı koca araba kullanmayı bilmeyen arkadaş araba aldı.

trafiğin kitlenmesi bi yana acemi doldu ortalık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

çok acımasızsın :D

arabamın sağlığı için mecburum:)))

oda arkadaşım trafiğe çıakrken ilçe emniyet müdürlüğüne haber veriyoruz o derece yani:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kırmızı ışıkta burnunu karıştırıp çıkan malzemeye sanat eseri yapan ama altında q7 veya x5 olanları görünce:)))

Akşam akşam tüm iştahımı kaçırdın  :boks:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bencede zamn gelsin.şu fordun kampanyaları yüzünden bizim odada karı koca araba kullanmayı bilmeyen arkadaş araba aldı.

trafiğin kitlenmesi bi yana acemi doldu ortalık.

Bizde de sizinki arkadaşlar vardı Mazda 2 almışlardı. Getirdiler iki gün sonra bariyerlere vurdular.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...