Jump to content

Satılık 3D Mazda Logo Anahtarlık ( Mükemmel Kalite )

A-Lee

Tavsiye Edilen Mesajlar

Değerli Arkadaşlar yurt dışından aracıma 3 boyutlu Paslanmaz Krom Çelik Mazda Anahtarlık sipariş vermiştim. En az 10 tane sipariş yapabiliyordu  ;D  bir kısmını kendime  ayırdım. Elimde fazladan 5 tane mevcut. Almak isteyen arkadaşlar mesaj yolu ile ulaşabilirler veya forumda yazabilirler. Bir konuda dikkat çekmek gerekirse Piyasadaki 4-5 TL lik anahtarlıklardan değildir. Zaten kalitesini elinize aldığınızda anlayacaksınız. Çok kibar, renk atmaz seneler boyunca kullanabileceğiniz bir anahtarlık.

Aynı Marka ve Kalite Anahtarlığı bir kaç yerde bulabildim en yüksek  64.90 TL internetteki en düşük fiyatı 26.60 TL isyenlere link gönderebilirim. Benim Satış Fiyatım : 17.50 TL dir.

Mazda 3D logo anahtarlık almak isteyenler mesaj bırakmaları veya açtığım konuya yazmaları  yeterlidir UNUTMAYIN ELİMDE SADECE 5 ADET VAR.

post-5099-141695283616_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

mazda servisleri veriyor ya ücretsiz ben aldım 2 tane

Bende almıştım iki tane ücretsiz ama bu onlardan değil galiba.

Bksana parıl parıl parlıyo.çok kaliteli bir şeye benziyo.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yukarıda yazmistim piyasada satılan 4-5 tl ye promosyon ürünlerinden degil diye :) benim önceki anahtarlik mazda yetkili servisin verdiğiydi ama ucuz promosyon ürünleri kendi telefon ve bayilerinin ismi yazılı promosyon reklamcılarına 1000-2000 adet tanesini 1-2 tl ye yaptırıyorlar :)  Çoğunlukla prinçten vede bir kac ay içinde rengi sararıyor çürümeye başlıyor. Bu anahtarlık ise krom çeliği paslanmaz renk atmaz ömür boyu kullanirsin ( Tabi ömür boyu mazda kullanirsan :)  )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bi tane isterim sustalı anahtara olmazsa iade ederim :) ödeme şartlarını ve teslimat hakkında bilgi verirseniz sevinirim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kapıda ödeme ile yollaya bilirmisin?

yapılır neden olmasın ama benden kesinti oluyor zaten gelis fiyatina veriyom zarar olur bana ha su olur kesinti miktarini kargo miktarını eklerim kabul edersen gönderirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bi tane isterim sustalı anahtara olmazsa iade ederim :) ödeme şartlarını ve teslimat hakkında bilgi verirseniz sevinirim :)

ustadım sustalı anahtarının resmini görsem net bir yanit verebilirim mesala asagidaki fotodaki sustalının anahtarlık takilacak yeri dışta yani çok rahatlıkla olur bazı sustalı anahtarların ise içeride gömülü vaziyette :) öylelerine uymuyor. dışarıda ise uyar en iyisi bir siteye fotosunu koy ona göre göndereyim :)

post-5099-141695283623_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Bende almıştım 1 tane 5 liraya anahtarcıdan 15 günde kırıldı zincirinde.Tip olarak gerçekten dünya fark var, hayırlı satışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende almıştım 1 tane 5 liraya anahtarcıdan 15 günde kırıldı zincirinde.Tip olarak gerçekten dünya fark var, hayırlı satışlar.

tesekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınızı sıfır aldıysanız sustalı anahtarlarla birlikte veya onlara takılı olarak verilen minik halkalar vardır, serçe parmağına bile girmez, içeri gömülü de olsa bu vasıtayla her türlü anahtarlık takabilir isteyen.. Veya bir benzerini anahtarcılarda kolaylıkla bulursunuz sanıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet selman bey dogru dediginiz ama bende o kücük halkadan yok :) olmazsa anahtarcılara bir bakayim sustali anahtar almak isteyenlere o şekilde göndereyim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...