Jump to content

Arabamın Problemleri Var (323 1992)

MEHMET ALKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merheba ben mehmet alkan yaşım 32 düzce'liyim ama 1996 dan beri istanbulda yaşıyorum evliyim ve iki çocuğumvar

belirttiğim gibi benim 92 model 323 sedanım var aracın motorunu kontrol ettirdim motorda bir sorun yok dediler yalnız üst kapak ve disribütör contalarından yağ kaçırıyor başka sorun yok dediler arabm 270 000 demotor daha hiç açılmamış karbüratör temizlenecek dediler geçen hafta karbüratörü elden geçirttim ama gaza yüklenince arabanın içine aşırı derecede gaz kokusu geliyor ve 30 liralık yakıtla 100 kilometre ortalama gidiyor (2.09 lira gaz)yakıtı biraz düştü gibi geliyor ama tamda test edemedim ve araba 5 inci viteste 150 yi geçmiyor  mazda 323 kulanıcıları bana yardımcı olurlarsa sevinirim

Edit: Başlık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç sağda solda para harcamayın. Esenler Metronun karşısındaki sokakta Ekinciler Oto diye biryer var. Orada Adem Ustaya bir baktırın. Adem Usta mazdalardan iyi anlıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Hiç sağda solda para harcamayın. Esenler Metronun karşısındaki sokakta Ekinciler Oto diye biryer var. Orada Adem Ustaya bir baktırın. Adem Usta mazdalardan iyi anlıyor.

Bugün ordaydım bir göstermenizde fayda olduğuna inanıyorum bu araçlar için özellikle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...