Jump to content

2011 Mazda 3 Impresıve A/T 10 Günlük Deneyim Ve Sorular

aligel
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

iyi günler arkadaşlar aracımı alalı yaklaşık 10 gün oldu deneyimlerimi paylaşmak ve sorularıma cevap arıyorum..

Öncelikle kasası, sürüş keyfi, yol tutuşu ve müzik sistemi çok güzel. Yakıtını daha tam ölçemedim ama muadillerinden çok olmadığını tahmin ediyorum. Açıkçası genel itibariyle memnunum, ancak kitapçığı sanırım aracın avrupa versiyonuna görehazırlandığından orada anlatılan arabayla bizimkinin alakası yok denilebilir. Bu yüzden bazı sorularıma cevap bulamadım onları buradan sormak ve öğrenmek istiyorum.

1. Müzik sisteminde changer varmı? Eğer yoksa "Load" butonu ne işe yarar anlayamadım?

2. Kapılar kumandadan kilitlendiğinde camlar ve sunroof kapanmıyor. Bunu serviste hallettirebilirmiyiz? Sanırım 2010 modellerde varmış ve ayrı bi kit varmıdır bilemiyorum? dışarıda yapanlar var ama güvenemiyorum sizce değermi? Çünkü çok gıcığıma gidiyor ve hala inanamıyorum olmadığına. Bundan önceki 2000 model focus'umda dahi vardı...?

3. Şoför tarafındaki 4 cam otomatiklerinden sadece şoför tarafındaki cam 1 kere basınca açılıp kapanıyor diğer camları basılı tutmanız gerekiyor. Gerçekten öylemi yoksa benmi beceremedim anlamadım?

4. Bagaj kapağını bırakınca kendisi kapanmıyor illa itmeniz gerekiyor.

şimdilik bu kadar aklıma gelirse daha yazarım iyi günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende yeni kullanıcıyım.Bildiklerimi yazayım

1.Load hiç bir işe yaramıyor  .Tek Cd yada Mpeg Cd çalıyor

2.2010 modellerde de yok.İlk gelen partide olanlarda var(Benimki öyle.2009 model)

Sanırım yaparlar.En azından servisde olmasada yaptıranı gördüm.Bir sorun yokdu.

3.Hiç bakmadım.Yarın bakarım

4.Benimki Hb.

Kitapçık biraz karışık.Ayrı ayrı versionlar var.Açıklamda Model (A),model B-C-D diye ayırıyor.Tek sorun senin arabada hangi model donanım var karar veremiyorsun.Daha başarılı olabilirmiş kitapçık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.soruya cevap vereyim.2o10 model ve anahtar kumandasından basılı tutarak açıp kapama şansınız var.

3.soruya cevap hepsi de tek bir çekme ile kapanıyor.

4-bagaj kapağını itmeniz gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1. 4 çesit sistem var a. tek cd  b. 6 cd  c. tek mp3 wma cd  d. 6. mp3 wma cd. hepsinin kasa aynı o yüzden bizdeki 6 cd yada 6 mp3 wma cd olmasada load var. aralarında tek fark sol ve sağ alttaki stickerlar..

2. Ben de var. Arama yaparsanız bu konuda bayağı bilgi var burada..

3. Sizde sadece şoför tarfı otomatik olduğu için tüm camları ve sunroofu uzaktan kumandadan açıp kapatamıyorsunuz.

4. Evet :)

hayırlı olsun

kazasız belasız nazarsız :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...