Jump to content

Mazda 3 Amortisör Değişimi

hakanebru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İkinci el 2004 model bir mazda 3 aldım.Bakım için bir ustaya götürdüm .Ön sağ amartisörün yağ kaçırdığını söyledi.Oradan bir ses geliyor.Bu durumu oluşturan neden jantların 18 inc olmasımıdır?Bu amartisörü değiştirmek gerekli mi?Bu ses anayolda hızlanınca gelmiyor.Ancak şehir içinde bu ses duyuluyor.Sanki bir aksam boşluktada bir yere vuryormuş sesi geliyor.Tekerlekle ilgili bir problem yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Yağ kaçırıyorsa değiştirmek gerekir. Bu arada ben olsam çift olarak değiştirirdim. Daha sağlıklı olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

k

İkinci el 2004 model bir mazda 3 aldım.Bakım için bir ustaya götürdüm .Ön sağ amartisörün yağ kaçırdığını söyledi.Oradan bir ses geliyor.Bu durumu oluşturan neden jantların 18 inc olmasımıdır?Bu amartisörü değiştirmek gerekli mi?Bu ses anayolda hızlanınca gelmiyor.Ancak şehir içinde bu ses duyuluyor.Sanki bir aksam boşluktada bir yere vuryormuş sesi geliyor.Tekerlekle ilgili bir problem yok.

kardeş kasislere girdiğinde takırtı sesi mi sanki motor kısmında boşlıkta bişey varda kasise düştükçe biryere vuruyor gibi bendede bu gün aynı ses oldu öyle bişeymi sendeki ses de
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yağ kaçırıyorsa değiştirmek gerekir. Bu arada ben olsam çift olarak değiştirirdim. Daha sağlıklı olur.

katılıyorum,aksi halde sağ ve sol amörtisörler arasında uyumsuzluk sözkonusu olabiliyor....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...