Jump to content

1 Aylık aracımı satıyorum...

ronitovi

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam arkadaşlar, hatırlayacağınız üzere tam 1 ay önce sıfır aracımı almış ve buraya da yazmıştım... Ancak ne yazık ki eşimin hamile olduğunu bilmiyordum, yurt dışında doğum yapması amacı ile önümüzdeki ay yurtdışına gidiyoruz ve doğum olana kadar da dönmeyeceğiz...

Bu nedenle aracımı satıyorum, aracın ön tampon altı (sağ ve sol) haricinde en ufacık izi-çiziği-lekesi yoktur, o da park ederken kaldırıma sürtmesinden oldu. Burası Mazda forumu olduğu için aracı zaten bilen biliyor, ben sadece tampona yaptığım çiziğin resmini koyuyorum, geri kalan resim ve detaylar sahibinden linkinde mevcut..

İşte yaptığım acemilik :) Aynısının tıpkısından aracın sol tarafında da var.. Bu ikisinin dışında minnacık bişey bile yok.

img0069s.jpg

sahibinden linki:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-1-aylik-mazda-3-hb-otomatik-vites-impressive-paket-42877791/detay

Fiyat 43.500 yazdım, son ufak da olsa bir pazarlık sünnettir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

navigasyonu satmayı düşünürmüsünüz?

malesef, araçla birlikte vereceğim onu da... beka 'da 2300tl ama 2000 liraya takıyorlar... internette kendin araştırırsan 1400 liraya kadar bulabilirsin belki sıfırını. ama mazda uyumlu olur mu bilmiyorum. direksiyondan kontrol tuşları hala çalışıyor bende.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısıyla satarsınız inşallah. Yalnız iyi km yapmışsınız :) benim araç 2 ayı geçti alalı daha 800 km de :)

Teşekkür ederim. Evet yaw, farkında olmadan iyi km yapmışım cidden :) 2 defa Silivri 'ye gittim geldim, Kartal 'da oturuyorum, 1000 km ye yakını öyle gitmiştir herhalde orada da gezmesiyle :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birde şu yönden bakın, 6 ay sonra geldiğinizde yeni bir araç alacaksanız satmaya değmez. Kapalı garajda muhafaza edersiniz. Geldiğinizde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Tabi tam durumları bilmiyorum belki ihtiyaç vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birde şu yönden bakın, 6 ay sonra geldiğinizde yeni bir araç alacaksanız satmaya değmez. Kapalı garajda muhafaza edersiniz. Geldiğinizde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Tabi tam durumları bilmiyorum belki ihtiyaç vardır.

Aslında şöyle, aracın 17 bin TL sini kredi çekmiştim (gerisini nakit ödedim) ve ben 6 ay hiç kullanmayacağım bir aracın taksidini ödemek istemiyorum. Bir de, şimdi hazır sıfır gibiyken ufak bir zararla satabilirsem, geldiğimde tekrar büyük ihtimalle 2012 modelini alabilirim biraz daha fark vererek. Yani kısacası çok da zorda değilim, satmasam da olur, ama satarsam da iyi olur açıkçası.

Bildiğim kadarı ile şu an bu aracın sıfırı 44.500 TL, 2.000 TL de navigasyonu var, 46.500 'e gelir.

Ben fiyat olarak 43.500 yazdım, 43 bine de bırakmayı düşünüyorum, çok mu istedim ki gerçekten? Bana gayet makul geldi fiyat, ben sıfır araç alırken böyle bir araç bulsaydım ciddi anlamda düşünürdüm aradaki 3.500 TL farkı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bildiğim kadarıyla yurtdışına çıkan bazı araç sahipleri mtv'den geçici olarak muaf olmak için trafik şubeden işlem yapılabiliyo.ama yanılmıyorsam tekrar güncellenirken yeniden muayene yaptırılıyo olabilir yada olmayabilir.daha detaylı bilgi için bi araştırın.birkaç kişiye denk gelmiştim çok mantıklı birşey.sadece geçici olarak trafikten men edilmesi için aracın herhangibi bir borcu olmaması gerekli

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...