Jump to content

Skoda Satışlarını Daha da Artıracak Model


Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Skoda 2018’e kadar yıllık satışını 1,5 milyon adede çıkarma hedefinin bir parçası olarak bu sene Volkswagen Up şehir otomobilinin bir versiyonunu piyasaya süreceğini teyit etti.

5wa4hw.jpg

Şu anda ‘Şehir Otomobili’ adıyla bilinen bu aracın yanı sıra Skoda’nın ürün yelpazesine yeni, küçük bir sedan otomobil de eklenecek. Bu otomobil Fabia ile Octavia arasında yer alacak ve gelişen pazarları hedefleyecek.

Şirket başkanı Winfried Krause Skoda’nın yıllık basın toplantısında yeni modelleri teyit etti ve şehir otomobilinin düşük yakıt tüketimine ve makul işletim maliyetine sahip küçük otomobillere yönelik giderek artan talebe karşılık vermeyi amaçladığını söyledi.

Her iki yeni modelin stili Skoda’nın bu ay Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttığı Design Concept adındaki modelden izler taşıyacak.

Skoda ayrıca her iki modelin şirketin “basit ve zeki” felsefesine bağlı kalacağını ve optimum miktarda hacim, üstün fiyat/değer oranına sahip pratik araçlar olacağını belirtti.

Skoda tarihinin en yüksek satışını 762,000 adet ile 2010 yılında gerçekleştirdi. 2011’in ilk iki ayındaki satışları, geçen yıl aynı aylara göre %25 daha yüksek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence arabanın modeli güzel bide spoyler takıldımı arkaya çok hoş gözükür tabii farklı renklerle de düşünmek gerek kırmızı çok güzel durur ben beğendim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...