Jump to content

Tampon altı

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu US Spec araçlar için yapılanların Türkiye'de satılanlara uyacağına emin misin ?

Edit : 2.sinde JDM yazıyormuş ama resim 90.Yıl tamponuna ait..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla daha önce muhabbeti geçmişti hatta galeride bi resim de var, savaş abi de nerden nasıl getirtsek acaba bu parçayı diyodu ben de olur mu acab bizim guzulara demiştim olur tabi niye olmasın demişti...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tampon altının çok farklı olduğunu düşünmüyorum, geçme yerleri uymayabilir belki onu da sabitlersiniz zaten başka yerden. getiren olursa ben alacağım haberiniz olsun :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ebay'daki uyar gibi geliyor bana çünkü tampon lipleri genel olarak birbirine uyum sağlıyor (farklı markalarda bile) ki aynı aracın american versiyonu olunca pek farklı olucağını sanmam.

Birde aracın aero dinamik statik hesap falan cart curt olayları nedeniyle genelde amerikaya verilen ve avrupaya verilen araçların kabaca şekilleri aynı sadece biri diğerinden daha göze çekici geliyor bu mazda 3 amerikan ile normal olanın sadece makyaj farkı olması gibi ama tamponun kaba kalıbı standart

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda size yardımcı olacak bir usta var hem uygun olur hemde başınız ağrımaz Murat abinin modifiye işlerini halleden Maslak sanayiden bir abimiz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda size yardımcı olacak bir usta var hem uygun olur hemde başınız ağrımaz Murat abinin modifiye işlerini halleden Maslak sanayiden bir abimiz..

Nasıl yani parça imalatı mı? Yoksa yurtdışından temin ve montaj mı ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İmal ediyor geçen gün bir Audi A4 çalışmasını gördüm messt oldum..

ee yok mu adı adresi sitesi resimleri, böyle kuru kuru reklam olmuyor ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir de makul fiyat ne olur ? :D

ebay'daki uyar gibi geliyor bana çünkü tampon lipleri genel olarak birbirine uyum sağlıyor (farklı markalarda bile) ki aynı aracın american versiyonu olunca pek farklı olucağını sanmam.

Birde aracın aero dinamik statik hesap falan cart curt olayları nedeniyle genelde amerikaya verilen ve avrupaya verilen araçların kabaca şekilleri aynı sadece biri diğerinden daha göze çekici geliyor bu mazda 3 amerikan ile normal olanın sadece makyaj farkı olması gibi ama tamponun kaba kalıbı standart

Bu ebay ürünlerini avrupa birliği üye ülkelere gönderimi farklı oluyor mu acaba gümrük açısından???

İbo, Bulgaristan'da araştırsana bir, eğer öyleyse ver siparişi biz geliriz sınıra, tellerin üzerinden atarsın bizim tarafa :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vay arkadaş ne kargoymuş be! yurtdışında alakalı alakasız birsürü yük gemisi gelip gidiyor yok mu bunlardan amerikan gelip de bizim tamponlara yeri olan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gümrük bedeli ödemessiniz, benim adresi veririm size, sizde kargo adresi bulgaristan gönderince gelişinde gümrük sıkıntısına takılmassınız. Kargo bedelide biraz daha düşüyor sanırım, ciddi ciddi alıcam diyorsanız adresi yarın yazayım, burdan otobüse veririm esenlerden alırsınız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gümrük bedeli ödemessiniz, benim adresi veririm size, sizde kargo adresi bulgaristan gönderince gelişinde gümrük sıkıntısına takılmassınız. Kargo bedelide biraz daha düşüyor sanırım, ciddi ciddi alıcam diyorsanız adresi yarın yazayım, burdan otobüse veririm esenlerden alırsınız :)

otobüs geçerken ne oluyor peki ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Tampon,Spoiler vs gibi şeyler için epey tanınmış bir kişi "Ali Öner :0535 312 34 28" Bana da başka bir arkadaşım önermişti. İstanbul Fatih tarafındaymış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tampon,Spoiler vs gibi şeyler için epey tanınmış bir kişi "Ali Öner :0535 312 34 28" Bana da başka bir arkadaşım önermişti. İstanbul Fatih tarafındaymış.

ana bizim oraları :)

bu kişi yurt dışından getiriyor mu peki yoksa kendisi mi yapıyor ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İbo benim niyetim var :)

sen hangi firma ile gidiyorsun ben burada bir konuşayım bakalım onlarla bu tür bir şey yapmışlar mı, sınırdan geçerken bir problem çıkıyor mu diye ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

ana bizim oraları :)

bu kişi yurt dışından getiriyor mu peki yoksa kendisi mi yapıyor ? :)

Savaş valla kendisi imal ediyor sanırım, ama epey tavsiye edilen birisi.Birçok web sitesi bu adamın ürünlerini satıyormuş . Ben Proton için tampon eki sordum 80 tL dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Metro Avrupa Turizm var birde Has Turizm var, otobüsle geçerken kargo olarak geçtiği için öyle gümrük bedeli istediklerini görmedim duymadım ama kargo ücreti olarak ne isterler onu bilmiyorum. Sadece sınırda otobüsü arıyorlar kaba taslak bazen hiç :)

Sınırdan geçerken el koyma gibi birşey olucagını sanmam çünkü içinde saklayabilceğimiz bişi yok yani alt tarafı tampon lipi en fazla kaplı olduğu ambalajı söküp kontrol ederler o kadar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...