Jump to content

Motor Kapagının Boyanması

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 70
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

7

• Selman

5

• NeBiAnd

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

vala o kaplamanın hammaddesini ne olusturuyor bilemem ama ordaki araclar için standart bi uygulamadır diye tahmin ediyorum.. sonradan yapıldıgını pek sanmıyorum :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vala o kaplamanın hammaddesini ne olusturuyor bilemem ama ordaki araclar için standart bi uygulamadır diye tahmin ediyorum.. sonradan yapıldıgını pek sanmıyorum :(

benimde çok hoşuma gitti o yüzden sordum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

konuyla alkası yok ama 20. mesajdaki resimde arabanın kaputunu adam ne ile kaplamış?

o korumadan var benim guzuda muhtemelen servisten temin edilir eger kaputun iç kısmında bi deişiklik yoksa sizinkilere de uyar sanırım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kaputu cıkarırım abi görsün etraf diye yada olmadık yerde acar yagına suyuna bakarım :D

Ya da benim gibi toplantılarda açmak durumunda kalınabilir ve bir bayan olmama rağmen motorun pisliğinden dolayı rezil olunabilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ya da benim gibi toplantılarda açmak durumunda kalınabilir ve bir bayan olmama rağmen motorun pisliğinden dolayı rezil olunabilir :D

insan bi bahar temizligi yapar pasaklı kız :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bana motor kapagının yıkkanmasıyla ilgili bilgi verir misiniz fan çalışıyo devamlı denedik bi arkın arabasında  :krrsz:

motora su tutma derim servislerde yaptır yada beyine su kaçmasın çok masraf cıkarır
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu motorun yıkanmaması olayı elektronik beyin olayından sonra çıktı sanırsam. Biz de flash falan varken 90'ların ortalarında gayet yıkatıyorduk motoru.. O yüzden sadece 95lerden sonraki araçlarda sorun oluyor diye biliyorum ama emin değilim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

simdilerde bi sprey sıkıyorlar sonra su tutuyorlar motora lakin o da ne kadar güvenli bilinmes biri bişey olmaz diyor dieri güvenme abi diyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...