Jump to content

Mazda 3 Hatchback İmpressive(Benzinli) Manuel

baysezgin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ya arkadaşlar Mazda 3 ün  Hatchback İmpressive(Benzinli) Manuel i üretilmiyor mu?En az 9 aydır 2010-2011 ikinci el piyasasını takip ediyorum ilgili sitelerden bir tane bile rastlamadım.Şu sıralar bulsam anında alacağım nasipse.Otomatik kullanmak istemiyorum.Sedanlarda manuel var ancak hatchbackte rastlamadım.Birde aradığım renk beyaz.Değerli bilgilernizi paylaşırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok artık ya; sahibinden de mutlaka vardır bi iki tane diye düşünüyordum ama hakikaten de yokmuş ya... enteresan... neye yormak lazım şimdi bunu ??? alan çok beğeniyo satmak istemiyor diye kendi kendimi mutlu edeyim bari akşam akşam :D:geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeş emin ol 9 aydır şu bahsettiğim araba sahibindene düşmedi :( aklıma da üretilmedi mi acaba diye geldi?

Ben de anlamadım noluyo,piyasa da hep otomatik var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Al hocam sana benzinli manuel hb mazda 3 2010 hem de 300km  de daha;

http://www.mazdaclubtr.com/22153/mazda-3-imp-2010-hb-manuel-v-keyfekeder-satlik/msg418824/#msg418824

Çok teşekkür ederim ama en sonunda vazgeçtim manuelden ve otomatik impressive 2010 model aracımı aldım :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkür ederim ama en sonunda vazgeçtim manuelden ve otomatik impressive 2010 model aracımı aldım :))

hayırlı olsun güle güle kullan, kazasız belasız inşallah, zaten bende o arkadaşı satmaktan vazgeçirmiştim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...