Jump to content

2012 Mazda3 Facelift (Skyactiv)

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 144
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• Gökhan

12

• okkko

20

• emregc

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Karadeniz sahil yolunda radar var devamlı pek basılmıyor 12 lt elde etmek kolay olmasa gerek, :-) yada  sen Zigana'ya doğru rampalarda gazı kapatınca elde ediyorsun bu değeri heralde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karadeniz sahil yolunda radar var devamlı pek basılmıyor 12 lt elde etmek kolay olmasa gerek, :-) yada  sen Zigana'ya doğru rampalarda gazı kapatınca elde ediyorsun bu değeri heralde...

Karadeniz sahil yolunda sabit yerlerde var, hepsini ezberledim :) Mazda' yı Erzurum' da kullanıyorum. Aşkale- Erzurum arası bu değerleri çok rahat yakalıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yüksek ihtimalle bu olacak...

ama makyajlı mazda3 de sky 1.5 göremeyebiliriz...

Bir şekilde ağustosta gelecek gemiye yeni motorlu araçlardan koydurmak lazım.Bastırın bayiler birlik olun birlikten kuvvet doğar:)İsteyenin bir yüzü:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada arkada geri vites lambası ikisi de beyaz olmuş ..bir ara bayağı sıkıntı yapan vardı .. demek duymuşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

şaka değil. bu kasaya koyup koymayacaklarını bilmiyorum. fakat bu motor yapıldı, test edildi ve hazır...

yakında Türkiye ye geleceğini sanama ama engeç 2013-2014'de yeni kasayla gelir...

Okan abi benim öğrendiğimkadarıyla Yeni kasa yeni motor olacak ama tabi sen daha iyi bilirsin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

KESİN BİLGİ: facelift aracta mevcut motor olacak. Yeni motorlar yeni kasada kllanılacak. faceclift diyerek de abartmayaım, showroom da yan yana koysak 3 farklı bulamaz vatandaş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

KESİN BİLGİ: facelift aracta mevcut motor olacak. Yeni motorlar yeni kasada kllanılacak. faceclift diyerek de abartmayaım, showroom da yan yana koysak 3 farklı bulamaz vatandaş...

En mantıklısı olmuş. Aynı kasada bambaşka iki motor olması saçma olurdu zaten.. Demek ki ortalarda dolanan mavi sedan'ın facelift olduğu ispatlandı.. :D

Diğer markaların piyasada bas bas bağırarak yeni motor teknolojilerini sürdüğü dönemde mazdanın yine geride kalması demek oluyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D farlar ve tampon ilk gördüğüm zaten genelde hep böyle yapılır bide kesin iç döşemenin deseni falan farklıdır :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...