Jump to content

1990 model mazda 323 1.5 otomatik vites alınır mı?

umitece06

Tavsiye Edilen Mesajlar

selamın aleyküm ilk konumu başlatmış bulunuyorum... :egy:

ben 7500 tlye kadar bi araç almak istiyorum ve baktığım araçlar genelde tipo tempra accent ti ama bir tane mazda 323 dikkatimi çekti :o

araç 1990 model 1.5  260.000de otomatik şanzumanlı füme renkli lpg li çelik jantlı vsvs araca 6000son diyor. ;D  :egy:bana daha iyi olur 1000tl cebimde kalır....

sice nasıl alınır mı alınırsa satılırmı yedek parçası nasıl çok yakar mı performansı nasıl bu aracın artıları ve eksileri neler.. 8:)

cevplarınızı bekliyorum saygılar.. :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Öncelikle bi sakin olun, panik yapmayın ve her tarafa aynı mesajı yazmayın. :D

1990 model 1,5 motor 323 yok. 1,6 karbüratörlü 323ler var.

Parça sıkıntısı olarak, mekanik ve yürüyen parçalarının hiçbirinde sıkıntı yok. Parçaları öyle söylenildiği gibi pahalı değil ve yan sanayi olarak uygun fiyata parça bulabilirsin. Otomatik şanzımanlılarda işin tamamen şansa kalmış. Çünkü 20-21 yaşındaki bir arabadan söz ediyorsun. Otomatik yerine manuel tercih et. En azından problem çıkartsa bile düşük maliyetle halledersin sorununu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anladım serviste anlaşılır zten alınırmı szce araç

Otomatik şanzımanlılarda işin tamamen şansa kalmış. Çünkü 20-21 yaşındaki bir arabadan söz ediyorsun. Otomatik yerine manuel tercih et. En azından problem çıkartsa bile düşük maliyetle halledersin sorununu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

otomatik dşnüyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun o halde.

Alınır mı? Sorusuna bir cevap verebilmemiz için aracı görmemiz, hakkında bilgimiz olması gerekiyor. Mazda alınır mı? diye soruyorsanız eğer, altımızdaki arabalardan belli olması lazım bu sorunun cevabı ;)

Edit: Yeterli zaman geçmesi ve ilan sahibinin güncellememesi nedeniyle bu ilan kilitlenmiştir.

İlgili Moderatöre yapılacak başvuru sonrası ilan aktif edilecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...