Jump to content

Acele Satılık 98 Familia 1.5

arifkonuk

Tavsiye Edilen Mesajlar

Fiyatını mı yükselteceksiniz :)           

????

Bildiğim kadarıyla Bursa ve Adapazarı'nda ve bir kaç yerde daha, tavan boyasına çok fazla takılmıyor müşteri.. ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de boyaya çok bakmam önenli olan araç üzerindeki etkisidir ama şunu da untmamak lazım boya yeri önemsiz dahi olsa sonradan yapılan boyanın ne kadar kaliteli yapıldığıdır.Benim kullanıp sattığı 323 de boyalıydı ama kalitesiz işçilik veya başka bişey artık ne derseniz arabanın zamanla boyası kalkmaya başlamıştı.Ben şuan internetteki fiyatların hiçbirinin piyasa fiyatı olduğuna inanmıyorum bazen öyle ilanlar görüyorumki adam 96 model 300000 kmde klimadan başka hiçbirşeyi olmayan 323 e ( hem de 1.5 ) 15000 fiyat yazmış

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maşallah malesef sahibinden.com daki 323 lerin fiyatları çok yüksek elbette bu bir genelleme, piyasa fiyatında yazanda var tabii ama parmakla gösterilemicek kadar az

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

98 aynı renk sıralı lpg li benim aracımda komple boyalıydı ama tavan bendeyken boyandı işlemden dolayı değil 8500 TL ye verdim... rakamlar çok yüksek... bende arıyorum aynı araçtan ama bu gidişle alternatif piyasası olan bir araba alıcam heralde... bulunduğum bölgede boya takıntısı çok var.umarım istediğin rakama satarsın kardeş merakım km orjinalmidir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağolun aracın km si orjinal bu arada fiyat artık geçerli değil arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim 98 toyota nissanlar 13 den aşağı yok bu fiyatlara bu araçlar bence bedava artık binmeye karar verdik araca tabi 11 12 yi görürse satarım ancak aracı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...