Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar bu aracın peşindeyim, ama siz ne dersiniz ? Dolusu olsun yoksa olmasın mı dersiniz yoksa hakkaten bu veriler doğruysa alınmalı mı dersiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-siyah-mazda6-2.0-dynamic-42000km-2009-model-kazasiz-ve-hasarsiz-220411344/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
12 dakika önce, cothcu :

Arkadaşlar bu aracın peşindeyim, ama siz ne dersiniz ? Dolusu olsun yoksa olmasın mı dersiniz yoksa hakkaten bu veriler doğruysa alınmalı mı dersiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-siyah-mazda6-2.0-dynamic-42000km-2009-model-kazasiz-ve-hasarsiz-220411344/detay

Düz vitesden vazgeçmiyorsanız alabilirsiniz.Otomatik vites de kullanabilirim derseniz otomatiğini tavsiye ederim.Ben 2010 mazda 6 otomatik kullandım çok memnun kaldım rahat oluyor.Bu araçlar D sınıfı orta üst sınıfı oldukları ve 6 ileri oldukları için düz vites yoruyor bunlarda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

220411344 'daki Mazda 6 baya iyi duruyor. İlk sahibinden ve resimlere bakınca aynen dediği gibi hasarsız ve gayet temiz görülüyor. Servis kayıtları / km bilgisi, sigorta kayıtları / sahip bilgisi ve bir ekspertiz raporu son sözü söyler ancak çok ciddi bir sürprizle karşılasacağını sanmam, yani veriler bence doğru.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, 67bulent1976 :

Selamlar dün mesajınızı gördüm. Ama mobilken uzun uzun teferruatlı yazmak tam bir eziyet. Pc başına ancak geçtim.

1.- Km çok yüksek değil mi ? 166 Bin Km'de araç. Kısa süreli kullanacaksanız olabilir. Ama uzun vadede düşünüyorsanız tavsiye etmem

2.- Galerilerin %99'una güvenmediğim için direk 2.ilanı eliyorum.

3 ve 4 ilanlar birbirine çok yakın özelliklerde ilan. Biri Antalya diğeri Konya. Konya sizin için daha yakın olduğu için cazip olabilir.

Fakat şunu söylüyorum Mazda 6 kullanıcısı olduğunuz için. Mazda 3 sizi mutlu etmez. Yakın zamanda en iyi örneğini @GökayT yaşamıştır sanırım. O yüzden bence Mazda 6 bamalısınız siz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, İlhan :

Selamlar dün mesajınızı gördüm. Ama mobilken uzun uzun teferruatlı yazmak tam bir eziyet. Pc başına ancak geçtim.

1.- Km çok yüksek değil mi ? 166 Bin Km'de araç. Kısa süreli kullanacaksanız olabilir. Ama uzun vadede düşünüyorsanız tavsiye etmem

2.- Galerilerin %99'una güvenmediğim için direk 2.ilanı eliyorum.

3 ve 4 ilanlar birbirine çok yakın özelliklerde ilan. Biri Antalya diğeri Konya. Konya sizin için daha yakın olduğu için cazip olabilir.

Fakat şunu söylüyorum Mazda 6 kullanıcısı olduğunuz için. Mazda 3 sizi mutlu etmez. Yakın zamanda en iyi örneğini @GökayT yaşamıştır sanırım. O yüzden bence Mazda 6 bamalısınız siz.

Teşekkür ederim yorum ve tavsiyeniz için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, 67bulent1976 :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-satilik-yetkili-servis-bakimli-otomatik-mazda-234584472/detay  Selamlar arkadaşlar herkese.Bu aracı tanıyan bilgi sahibi olan var mı? Tavsiye vermek isteyen de olabilir.

satıcı, araç hakkında bilgili birine benziyor. foruma da üye birisi diye tahmin ediyorum. lpg'de kullanılmış, bakımları düzenli yapılmış, gereken bilgileri de vermiş. bence düşünülebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 dakika önce, Mehmet Özdemir :

satıcı, araç hakkında bilgili birine benziyor. foruma da üye birisi diye tahmin ediyorum. lpg'de kullanılmış, bakımları düzenli yapılmış, gereken bilgileri de vermiş. bence düşünülebilir.

Sanırım lpg de kullanılmamış demek istediniz.lpg si yok.Evet bakım hakkında bilgi vermiş konusuna hakim biri gibi sahibi.Düşünüyorum ben de .Ekonomik sebeplerden ötürü mazda 3 alıcam mecburen.Teşekkür ederim tavsiyenize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet satıcı ve aracı güzel duruyor.  ekspertiz raporu, servis ve km bilgisi, LPG durumunu iletmesi önemli artılar.  2006 ve siyah çok iyi durur, benim araç ta aynı kombinasyonda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28 dakika önce, revivo73 :

Evet satıcı ve aracı güzel duruyor.  ekspertiz raporu, servis ve km bilgisi, LPG durumunu iletmesi önemli artılar.  2006 ve siyah çok iyi durur, benim araç ta aynı kombinasyonda.

Tavsiyeniz  için teşekkür ederim.Mazda yetkili bayisi Elazığda var en yakın Malatya ya.Aracı nasıl görücem ?Elazığ Mazda bayisinde mi ekspertiz yaptırmalıyım ya da sahibi gelir mi ki Ankaraya?Bunlar da ayrı bir sıkıntı,aracı beğendik ama .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, LPG'de kullanılmamış diyecektim. Ben olsam, sırf aracı satmak için Ankara'ya gelmezdim herhalde. Elazığ'a götürmeniz en mantıklı seçenek gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malatya Elazığ'ın nerdeyse 2x büyüklükte. Orda Mazda servisi olmayıp Elazığ'da olması garip.

Satıcının alıcıya gelmesi pek uygun bir durum değil. Bunun alıcı-satıcı ve araba ile ilgisi yok, alıcı arabaya gelir, genel kuraldır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gayet temiz görünüyor, bence alınır.dikkat edilirse camlarına film bile kaplatmamış veya standart dışı jant takmamış, belli ki temiz kullanılmış. büyük ihtimalle ilk sahibinden, fakat açıklama kısmına sadece "sahibinden" yazmış,  en cok 2. sahibindendir diye tahmin ediyorum. Fiyat konusunda birşey diyemem Mazda 3 piyasasını tam bilmiyorum.

4by850.jpg

(resim boyutu: 90kb)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, evren06 :

Renk neden dezavantaj acaba...kırmızı tutulmaz mı...

kırmızı olsun beş kuruş  fazla olsun, kırmızı tutulmaz olur mu hıç...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2/2/2016 at 22:25, alpay99 :

kırmızı olsun beş kuruş  fazla olsun, kırmızı tutulmaz olur mu hıç...

Sende kırmızı var ondan öyle diyorsun sanırım :) Bordo olabilir ama kırmızı. cıkk.

anket yapalım isterseniz acaba kim ne der ?

http://www.haberler.com/otomobilde-renk-tercihi-beyaz-oldu-6873212-haberi/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...