Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-yetkili-servis-bakimli-ve-masrafsiz-284532823/detay Arkadaşlar diğer bir Mazda6 bu aracı tanıyanınız var mı?

2 saat önce, 67bulent1976 :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-sadece-90000-km-oldukca-temiz-sunrooflu-fuul-mazda-6-270256244/detay

Arkadaşlar bu aracı tanıyanınız var mı?Kaput ,ön tampon değişmiş ama yetkili servis onarmaya gitmemiş değiştirmiş.Önden fazla içeri girmemiş,havayastıkları patlamamış.Ama insanın içine yine de kurt düşüyor kaput ve tampon değişince sıkıntı yapıyor katılıyormusunuz?

Araç ekim 2015 de İstanbul'dan alınmış

İmam görevlisinden alınmış

Bu aracı eledim.Değişmeyen yeri kalmamış tramerde sorgulamada çıktı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
2 saat önce, 67bulent1976 :

Hocam 'acele eden kazanır 'cümlesi mi:)  ilan fiyatı benim için geçersiz,ederini vermek isterim her zaman,etmezse almam başka araca bakarım hep.Sanırım benim de içime sinmedi bu araç.

Hayır, senin gönderindeki son cümleydi. Bursa'da sık araba değiştiren bir yakınım var; haliyle bircok satıcı ve alıcı ile alışverişi deneyimi var, bana anlattığı şeylerden + kendimin de yaşadığı bir deneyimden yola çıkarak yaptığım bir genellemeydi o fakat teamüllere ters düşmemek için direkt cümleyle anlatmadım son cümle şeklinde dolaylı yol izledim. Ne var ki son mesajında Tramer sorgusu sonrası gördüğün şey,  benim o yakınımın tam anlattığı şeyler gibi oldu, dolaylı anlatmaya calıştığım seyi doğruladı.

Bir saat önce, 67bulent1976 :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-yetkili-servis-bakimli-ve-masrafsiz-284532823/detay Arkadaşlar diğer bir Mazda6 bu aracı tanıyanınız var mı?

Bu aracı eledim.Değişmeyen yeri kalmamış tramerde sorgulamada çıktı.

Dikkat edersen , sürücü kısmı döşemeleri ne biçim eskimiş, aşınmış diğer yerlerse tertemiz ve düzgün şeklinde yorumum olmuştu. Artık arabalarda parçaların ve kısımların eskime oranına bakıp aradaki tutarlılığa dikkat etmeye başladım, oradan baya bir ipucu çıkıyor. Nitekim bu Lacivert 6 da tam o açıdan bir tutarsızlık dikkat çekiyordu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu ana kadar gördüğüm tek Mazda 6, Bursa'da bir arkadaşın lacivert 2010 Mazda'sıydı. Bu arada bir not, 2014 gibi onu satmak istedi, ilk sahibiydi fakat dediği kadarıyla o kadar düşük teklifler gelmiş ki satmaktan vazgeçmiş onu satmadan  0 BMW 5 aldı!

Gönderdiğin linklerde 2.si cok daha iyi görünüyor fakat "küçük dokunmalar, sürtmeler" nedir onu bir açması gerekiyor .)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12.03.2016 at 11:51, 67bulent1976 :

Hocam ilandaki araç makyajsız demişiz burdaki herkes ve pek sıcak bakmadık.Aynı soruyu tekrar sorsanız yine aynı cevabı alıcaksınız

Yani aracı tavsiye edemiyoruz sonuç olarak.

öğrenmek istediğim makyajlı kasaya 2-3 fazla vermek mantıklımı sorusuydu bir de gözle anlayabilmekti üstte bir arkadaş yazmış kadran beyazsa 2007 olarak algılıyorum şuan için de önceliğim makyajlı olur sorum yok şuan için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaput ve tamponlar değişmiş diyor ama değişecek kadar ezildiyse önden pekçok parça değişmiştir. Önde radyatörler klima aksamı panjur v.s. pek çok değişen olmuştur, zaten 7000 tl hasar kaydından belli lakin güzel olan tarafı serviste orjinal parçalar ile tamir edilmesidir.

Sonuç itibariyle piyasaya göre makul ise alınabilir ama tamir eden servise sormak hatta tamir değişim listesini ve faturasını incelemek iyi olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
‎23‎.‎12‎.‎2015 at 11:35, KorkmazEr :

piyasa allak bullak şu sıralar. bir yanda sıfır otomobillerde cazip kampanyalar var. 2.elde ise millet uçmuş gidiyor. Yeni yılda ne olacak durum meçhul.

Her şeyin nasip kısmet meselesi olduğunu bir kez daha iyi anladım. Mazda 626 niyetim varken, 2012 Model Mazda 3 aldım. Bundan sonra fırsat buldukça daha çok aktif olacağım inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, KorkmazEr :

Her şeyin nasip kısmet meselesi olduğunu bir kez daha iyi anladım. Mazda 626 niyetim varken, 2012 Model Mazda 3 aldım. Bundan sonra fırsat buldukça daha çok aktif olacağım inşallah.

hayırlı olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de is dolayisiyla mazdami satmis bulunuyorum...ama her zaman takip ediyorum forumu....seneye yine bir mazdayla aranizda olacagim insaallah....

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

32 dakika önce, sdasdk :

ben de is dolayisiyla mazdami satmis bulunuyorum...ama her zaman takip ediyorum forumu....seneye yine bir mazdayla aranizda olacagim insaallah....

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlısı olsun. Allah daha iyi Mazda'lara sahip olmayı nasip etsin inşallah. Maksat muhabbet, Mazda bahane.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi akşamlar bende bir mazda buldum 1.6  impressive 2009 model 33.900 tl yazmış 188.000 km de hasar kaydı 2 adet 500+500=1000tl toplamda acaba sizce nasıl.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Enver Eroğlu :

İyi akşamlar bende bir mazda buldum 1.6  impressive 2009 model 33.900 tl yazmış 188.000 km de hasar kaydı 2 adet 500+500=1000tl toplamda acaba sizce nasıl.

Fiyat o kadar düşükse vardır birşeyi. Km.si de çok, lpg ile kullanıldıysa subapların değişmesi gerekiyor olabilir. Ağır bakım zamanı yaklaşmış. Km düşük en azından 100bin km.yi yeni geçmiş ağır bakımı yapılmış bir araç bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okadar ilana bakıyorum km düşük yok gibi birşey ort 150,000 civari benzinli araç. Ben alınca sunları direk değiştiriceğim triger seti ve artık ne aksamı varsa kayışlı hava filtreleri vs. bunun dısında benım basıma ne gıbı sıkıntı acacak durum olabılır. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, Enver Eroğlu :

okadar ilana bakıyorum km düşük yok gibi birşey ort 150,000 civari benzinli araç. Ben alınca sunları direk değiştiriceğim triger seti ve artık ne aksamı varsa kayışlı hava filtreleri vs. bunun dısında benım basıma ne gıbı sıkıntı acacak durum olabılır. 

İhtiyacınızı karşılıyorsa touring de bakabilirsiniz. Z rot, amortisör takozu, yağların değişimi, vs genel sıkıntılar olabilir. O nedenle 100bin bakımı serviste yaptırılmış ve yeni bakımdan çıkmış bir araç tercih edebilirsiniz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Düzce Mazdacı Ayhan ustanın ilanları takip edebilirsiniz. Çamurluklarda vs yüzeysel boya varsa alabilirsiniz. Arayıp konuşmak gerek, nesi var nesi yok.

Madem 37bin verip 2009 touring alabiliyorsunuz, 1. nesil yerine 2. nesil tavsiye ederim.

2. nesil makyaj öncesinde (2008 ve öncesi) hız sabitleyici yoktur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...