Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

ilanda 115hp yazıyor ama bu arac 105hp değil mi?yanlıs mı biliyorum acaba?

115 Hp olanlar 6 vitesli dizel  Mazda 3'ler. İlan sahibi yanlış biliyor olsa gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

ilanda 115hp yazıyor ama bu arac 105hp değil mi?yanlıs mı biliyorum acaba?

valla kaç beygir olduğu umrumda değil artık. çok bi hasar kaydı yok denilen araçta değişenleri yazıyorum:

Ön kablo demeti, Direksiyon kontrol modülü, devirdaim, ön tampon, sağ far, sağ sis farı, motor kaputu, sağ ön podya, ön panel, meme, yıkayıcı, motor alt muhafaza, klima borusu, takviye sağ tekerlek davlumbazı, braket, kanatlı pompa, radyatör fan davlumbazı, ön tampon ızgarası, çamurluk davlumbaz, kaput izalatörü, yedek su deposu. (12.023 tl)

Bu listeden hariç 1800 tl daha hasar kaydı var artık ona bakma gereği bile duymadım. Yukarda yazılan değişiklikler kasko karşılamadığı halde tramere işlendiği için aracın önceki sahibi tarafından mahkemeye verilmiş durumda. Yakın zamanda bu aracın tramer kaydından bu kayıtlar silinecek muhtemelen. o yüzden aracın plakasını buraya yazıp ifşa ediyorum ki insanlar dolandırılmasın. ben iyice araştırdığım için buldum doğrusunu ama bulamayan da çıkar bu mesaj da burada ibret olsun. 06 YB 4461 plakalı aracın ağır hasar kaydı yoktur ancak ağır kazalıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yuuhh yani yuuh kazasız diye satmaya kalktığı araca bak ya.neresinden dönerseniz kardır diyelim,allah korumus

dostum  ilk sorum sen bunları nasıl öğrendin.

2.si bu kadar şey değişmiş dediğinde araç sahibi ne yaptı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yuuhh yani yuuh kazasız diye satmaya kalktığı araca bak ya.neresinden dönerseniz kardır diyelim,allah korumus

taktım kafaya mazda 3 alacam. 2009-2011 civarı modellere yetiyor bütçem. sedan hatchback farketmez (otomatik arıyorum, daha doğrusu hanım arıyor ben de "tabi canım sen nasıl istersen" diyorum) :)

ne kadar az km ne kadar çok donanım varsa o kadar iyi :) etrafınızda bu kriterlere uygun araç varsa haber verin lütfen. sahibinden ve arabam.com a son 2 haftaya kadar verilmiş tüm ilanları süzdüm. onların haricinde araç varsa haber verin arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar merhaba foruma yeni katıldım ve sorumu burda sormak mantıklı geldi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-mazda-3-mirai-1.6-otomatik-vites-220076985/detay/ ilandaki aracı bi haftadır takpteyim araç mirai paket olduğu için özellikte takıldım. Sadece bir parca değişini var ön sol kapı hafif darbe sonucu servis düzeltmek yerine değiştirmiş bütün bakımları serviste yapılmıs lazndirenzo marka lpg takılı garantii 2016 kasıma kadar. fiyat olarak ben 49 gibi düşünüyorum 50 den aşağı vermiyor sizce o fiyata almak mantık mı? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ömer merhaba,

Lpg kaç km'de takılmış acaba ?

Birde Lpg takılmamış olanını bulup alsan. Lpg olayını kendin halletsen. Lpg'de marka, motel montaj-işçilik o kadar çok önemli ki..En azındna kafan rahat olur bu konuda.

Lpg'li olacaksada çok iyi kontrol etmek-ettirmek gerekiyor.

Fiyat konusuna gelirsek şu sıralar fiyatların geneli yüksek seyrediyor. Bu dönem millet tail, bayram öncesi vs.fiyatlar tavan yapmış. Sadece bu araç değil, tümünde bana fiyatlar yüksek geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ömer merhaba,

Birde Lpg takılmamış olanını bulup alsan. Lpg olayını kendin halletsen. Lpg'de marka, motel montaj-işçilik o kadar çok önemli ki..En azındna kafan rahat olur bu konuda.

Fiyat konusuna gelirsek şu sıralar fiyatların geneli yüksek seyrediyor. Bu dönem millet tail, bayram öncesi vs.fiyatlar tavan yapmış. Sadece bu araç değil, tümünde bana fiyatlar yüksek geliyor.

İlhan hocam araca lpg sıfır alındıktan sona takılmıs yanı yaklasık 2 3 bin km sonra.Ben nedense mirai donanımına takmıs durumdayım ve 4 tane var satısta hepsinde lpg var diye hatırlıyorum :) almadan önce detaylı bir inceleme yaptırcam zaten bi de landirenzonun motor garantisi olduğu için herhangi bi sorun olduğunda garanti kapsamında olacak cok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Fiyat konusunda da genel anlamda yüksek dediğiniz gibi , mazda ya cok yabancıyım donanım ve görsel olarak cok istediğim bi araç ama piyasası konusunda bi fikrim yok acıkcası aracı degerinde almak istyrm bu konuda da yardımlarınıza ihtiyacım var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Piyasa az çok belli oluyor. En fazla bir iki bin lira fazla verirsiniz. önemli olan aracın masrafsız olması. Çok daha ucuza da alabilirsiniz ama ek masraflar sizi yorabilir. Benim görüşüm motorun değil kaporta ve şasinin sağlam olması. motoru sıfır getirip taktırabilirsiniz ama şasi hasarlıysa elden bir şey gelmez. fiyat yüksek geldiyse kışı beklemeniz daha mantıklı olabilir.

Ömer merhaba,

İlhan abi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-haldiz-2.el-den-mazda-6-2.0-sport-otm-221105709/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-aldatmaz-otoport-tan-2011-mazda-6-sport-otm-full-68.300-km-de-221094147/detay

belki aradığın gibi bir şey mevcuttur. Hafiye iş başında :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni moda temiz anlayışı :

- sahibinden tertemiz, tavan hariç boyalı. aracı yeni sildim, zerre toz yok 

- çok temiz , servis bakımlı xxx. araçta pert kaydı vardır. 

vs vs vs

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Merhaba arkadaşlar,

Son derece memnun olduğum, 2. Nesil otomatik, sedan mazda 3 aracımı satıp, geçen sene forumda gördüğüm ilk günden beri aklımdan çıkmayan metalik gri 3. Nesil reflex yada power donanım, otomatik, sedan mazda 3 almayı düşünüyorum. Hem 2. Nesil hemde 3 nesil Mazda sahibi olmuş tecrübeli siz değerli arkadaşların görüşlerini rica ediyorum. Konumum itibarı ile test sürüşü yapmam olanaksız. Bu vakitten sonra başka model bi araca içime sine sine binebileceğimi de pek zannetmiyorum.

Bu arada, 2 nesil arasında ki yakıt tüketimi farkına hiç takılmıyorum, sizce diğer olası artılar ve eksiler neler olabilir?

(konu için uygun yer mi bilmiyorum, değil ise şimdiden teşekkürler değerli admin)

Saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de aklımı kurcalayan bir şey sizin durumunuz. Aradaki teknoloji farkı, yeni 3'ün tamamen Mazda mühendisliği olması, multimedya ve ses sisteminin kalitesi, ekstra güvenlik ve sürüş özellikleri, yakıt ekonomisi bizim nesilden çok daha üstün oluşu, insanı ister istemez kendisine çekiyor.

Gel gelelim aradaki fiyat farkı en azından benim için büyük bir yatırım arz ediyor. Bu yüzden askıya almam gerekti değişimi. Aracımdan herhangi bir şikayetimin olmaması ve hâlâ zevkle binebilmem de bunu ertelememe büyük etken.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir akrabama 2. nesil 3' ler yeni çıktığında 2 tane aldırtmıştım o araçlarda test ve gözlerimlerimi hatırlıyorum, onunla karşılaştırdığımda ilk dikkatimi çeken şey 2. nesil mazda 3 ün arka koltuklarının sırt bölümü biraz daha dik konumlandırılmıştı ve sırtı daha iyi kavrıyordu , 3. nesil de ise arka koltukların sırtlıkları daha yatık ve sırtımın biraz boşta kaldığını hissettim, ben 2. nesildeki sırtlığın açısını daha çok sevmiştim, ama herkese göre değişebilir.

2. nesilin gaz pedalı yukarıdan bağlantılı klasik gaz pedalı ama 3. nesilin gaz pedalı bazı alman otomobilleri gibi aşağıdan bağlantılı düz uzun ince bir pedal , daha 3. nesili teslim alıp kullanamadım ama incelediğim kadarı ile gaz pedalının görüntüsünü ve aşağıya doğru basma hissini yadırgadım, bence yukarıdan bağlantılı klasik tip bir pedal olsa daha iyi olurdu. 

Birde kapılarda eşya koymak için cep değil cepcikler var. Ön kapıların altında komple cep olsaydı daha iyi olurdu. 

Sunroof opsiyonu yok. Bence olmaması büyük ayıp, günümüzde bir çok marka cam tavan opsiyonu sunuyor. Sunroof olaydı eyiydi.

3. nesilde eleştirebileceğim noktalar bunlar, diğer bütün konularda 2. nesilden daha + artısı olan bir araç , eğer ki almaya niyetiniz var ise tereddüt etmeden gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz, herşeyden önce teknoloji olarak çağı yakalamış bir araç. Ayrıca 14;1 sıkıştırma oranı, headers egsoz gibi özellikleriyle fiyat-nitelik yönünden incelendiğinde rakipsiz, benzinli otomatik bir araç olarak yakıt tüketimide dizellere kafa tutar değerlerde.

2. nesile göre gövdesi daha sert, daha hafif, daha alçak, daha geniş. Ben teknolojisine ve motordan, elektroniğe, şaseden, tasarıma kadar aracın her yönüyle üzerinde çalışmışlığını hissetmenin cazibesine kapıldım. Eğer ki alma niyetiniz varsa acele etseniz iyi olur çünkü zam beklentisi var . Umarım yardımcı olabilmişimdir :) .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aracimda tek kusur arka camin hemen bugu yapmasi (benim diyorum cunku diger araclarda boyle bi sorun varmi bilmiyorum) onun haricinde merakli gozlerin sizi kestigini ve keyifle kullanilabilecek (konfor ve ekonomi) bi arac 2. Nesildeki gibi arka koltuk yok ama 3. Nesilinki gercektende rahat hatta abartiyorum diger aracim 2012 a4 sline bile daha sıkısık rahatsiz edici

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kıymetli yorumlariniz ve değerlendirmeleriniz için teşekkürler arkadaslar. Şu vakitten sonra hayırlısı diyorum, her an bi çılgınlık yapabilirim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese selamlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-sahibinden-2011-rx-8-221943101/detay

Linkteki araç için yorumlarınızı bekliyorum. Verilen motor değerleri bana pek inandırıcı gelmedi. Revivo abinin paylaştığı motor değerlerine göre çıkan sonuç en üst değerlerin de üstünde. Kilometre de düşündürücü tabi

http://www.rx8club.com/attachments/new-member-forum-197/199480d1384536513-new-potential-owners-start-here-compression_chart-png

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese selamlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-sahibinden-2011-rx-8-221943101/detay

Linkteki araç için yorumlarınızı bekliyorum. Verilen motor değerleri bana pek inandırıcı gelmedi. Revivo abinin paylaştığı motor değerlerine göre çıkan sonuç en üst değerlerin de üstünde. Kilometre de düşündürücü tabi

http://www.rx8club.com/attachments/new-member-forum-197/199480d1384536513-new-potential-owners-start-here-compression_chart-png

İlan yayında değil maalesef !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...