Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Evet dün yayındaydı bugün kaldırılmış [emoji17]

Boşverin her işte vardır bir hayır. Siz özellikle ve özellikle sadece Rx-8 mi arıyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında mazda yı çok seviyorum ama rx8 e ayrı bir hayranlığım var. Uzun vadede bir rx8 sahibi olmayı planlıyorum(bir iki yılımı alabilir) planlarım yolunda giderse daha da kısa sürebilir. Rx8 i almaya karar verene kadar hakkında çok fazla bir bilgim yoktu. 231 beygir 1300 cc wankell motor, hızlanması 6.4sn hepsi bundan ibaret. Ama araştırdıkça bilmediğim çok fazla şey olduğunu gördüm. Hala da bilmediğim birsürü şey var. Öğrendiğim şeylerde sizlerin de katkısı büyüktür. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum sizlere

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında mazda yı çok seviyorum ama rx8 e ayrı bir hayranlığım var. Uzun vadede bir rx8 sahibi olmayı planlıyorum(bir iki yılımı alabilir) planlarım yolunda giderse daha da kısa sürebilir. Rx8 i almaya karar verene kadar hakkında çok fazla bir bilgim yoktu. 231 beygir 1300 cc wankell motor, hızlanması 6.4sn hepsi bundan ibaret. Ama araştırdıkça bilmediğim çok fazla şey olduğunu gördüm. Hala da bilmediğim birsürü şey var. Öğrendiğim şeylerde sizlerin de katkısı büyüktür. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum sizlere

Rica ederiz katkımız olduysa ne mutlu bizlere.  Rx-8 güzel hoş harika bir otomobil. Hemen hemen her Mazda severin sahip olmak isteyeceği bir otomobildir. Şimdi yaşınıza bakarak yorumluyorum. Evli ve çocuklu aileler için ancak evin ikinci otomobili olabilir Rx-8. Yakıt sarfiyatı olsun, bagaj hacmi olsun gündelik kullanmaya müsait bir otomobil değil. Tamamen bir keyif otomobilidir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rica ederiz katkımız olduysa ne mutlu bizlere. Rx-8 güzel hoş harika bir otomobil. Hemen hemen her Mazda severin sahip olmak isteyeceği bir otomobildir. Şimdi yaşınıza bakarak yorumluyorum. Evli ve çocuklu aileler için ancak evin ikinci otomobili olabilir Rx-8. Yakıt sarfiyatı olsun, bagaj hacmi olsun gündelik kullanmaya müsait bir otomobil değil. Tamamen bir keyif otomobilidir.

Size aynen katılıyorum. Rx8 i İkinci otomobil olarak düşünüyorum. Haftasonları ve özel günlerde keyifle binebileceğim, bakımlarını özenle ve zevkle yapabileceğim, temizliğine saatler harcayıp üzerine kuş pislediğinde içimin cız edeceği bir otomobil vs vs bunu çok uzatabilirim [emoji2]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar, 98 model 1.5 familia mı sattım ve fellik fellik makyajlı 2003-2004 323 arıyorum. istanbul'u bırakın türkiye genelinde 10 tane ilan bulamazsınız malum sitede. 

şehir dışına gitmeyi ciddi ciddi düşünürken istanbul'da bir ilan buldum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ogretim-gorevlisinden-klimali-lpgli-bakimli-otomatik-mazda-224305304/detay/

aradım ve bilgi aldım, saolsun sahibi bütün bildiklerini söyledi ama şanzımanında yanlış bakım nedeniyle bilyelerle ilgili 500 - 1000 tl arası bir masraf olduğunu ve ateşleme bobinini çin malı aldığı için gerçek performansını alamadığını söyledi. tramer den sorgulama yapmadım henüz ama yapacağım. sizlerin düşüncelerini bilmek istedim.

Not: arabayı göstermek ya da yanına getirmek için bir usta tavsiye eder misiniz? araç küçükçekmece de avrupa yakasında adem usta var dediğinizi duyar gibiyim :) ayrıca konuyu daha çok kişinin görebileceği bir bölüme taşırsanız çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben artik ustalara güvenmiyorum cok dilim yandı bu yüzden test merkezlerine gidiyorum aracın beygir gücü motorun durumunu yansıtıyor üstelik test merkezindeki çalışanlar yağından suyundan güzel yorumlar yapip karari sizr bırakıyor iyi bir test merkezi bulmanızı temenni ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O test merkezlerine insanlar neden gidiyor anlamak mümkün değil, saçma sapan hiçbir fonksiyonu ve geçerliliği olmayan anlamsız ve amaçsız yerler, ağızda sigara altta terlik etrafta dolaşan adamları toplamışlar arabalara sözde ekspertiz yapıyorlar, işin ilginci vatandaşta gidiyor üstüne birde para kaptırıyorlar.

Arabayı dyno ya çıkartıp motora yüzde olarak değer veriyorlar gülermisin ağlarmısın insan hayret ediyor. Arabayı Dyno' ya çıkartıp, çıkan beygir gücü ve newtonmetre sonucuna göre motora % olarak ömür biçen dünya üzerindeki tek ülkeyiz.

Çalışanlara yorum bile yapmıyorum.

Zaten insan arabadan birazcık bile anlıyorsa karşıdan bakarak, yakından inceleyerek az çok puanını verir, verilen puanda geçerli bir puan ise en güzeli ve en sağlıklısı alınacak araba hangi şehirdeyse, o şehirde ki yetkili servise veya o şehirdeki en iyi özel servise gidip ekspertiz için anlaşın, belgeye falan gerek yok, boya cihazıyla ölçüm yapılırken başında durup rakamları izlemek gerekli, kaporta ustasıda aracı komple inceledikten sonra birde lifte kaldırıp alttan hem gövdeye hemde motor kısmına gerekli kontroller yapılır, bilgisayara bağlanır, elektrik sistemi kontrol edilir, motor ustasıda motoru dinler, inceler , motor ustası birde deneme sürüşüne çıkar zaten bu yoğunluktaki bir incelemeden sonra ustalar genel olarak arabaya notunu verirler. 

Alınacak sağlıklılıkta ve dirilikte ki bir araç zaten bu incelemeler sırasında kendini belli eder, farkını gösterir, bu kadar incelemeden sonra hala tereddüt ve şüpheli bir durum varsa zaten o araç alınmaması gereken bir araçtır.

Aracın motoru ile ilgili bir şüphe varsa zaten kompresyon testi yaptırmadan hiçbir şey anlamak mümkün değildir onuda yapacak olan yer yine servistir.

Mesela gövde olarak sağlıklı bir araç ama motor veya şanzımanı tamir bakım yada rektifiye istiyorsa sahibide bunu fiyattan düşüyorsa, o araçtan anlayan ustalara danışarak bu durumda ki bir aracı almakta mantıklı bir seçenek olabilir. 

Ekspertiz merkezi isimli yerlerdeki çıraklara hatta çırak bile olmayan adamlara ve dinamometre komedisine lütfen para kaptırmayınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bağlantısını paylaştığım otomobille ilgileniyorum da. Sizlerin değerli görüş ve fikirleri nedir acaba.  :fiuw:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-royal-motors-2015-mercedes-g63-amg-6-x-6-g-63-amg-long-169814180/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Savaş anında devletin el koyacağını varsaymassak, güzel makine. Bir de yaşadığınız yerde kış sert geçiyorsa, belediye yerli yersiz kar kuremek için anahtarı rica edebilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bağlantısını paylaştığım otomobille ilgileniyorum da. Sizlerin değerli görüş ve fikirleri nedir acaba.  :fiuw:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-royal-motors-2015-mercedes-g63-amg-6-x-6-g-63-amg-long-169814180/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne gerek abi Lada Niva var mis gibi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok yakar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir zamanlar bende ilgilendim bu araçla ama 6 lastik masrafı, kamyon gibi durması, motor sesinin egzoz sesinden çok çıkması,  çok yakması, aracın yanında çok ufak görünmem gibi nedenlerden dolayı bu araçtan vazgeçtim. Sonra Doğan görünümlü Şahin aldım keyfime baktım. Bu arada 5 vites... :)  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayır. Arkadan itişli.

Zannedersem çift dingil. Öylemi ilhan.

Özgür yanılmıyorsam 6x6 çeker olması lazım. O kadar verilen para karşında bırakalım da olsun dimi. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özgür yanılmıyorsam 6x6 çeker olması lazım. O kadar verilen paraya karşında bırakalım da olsun dimi. :)

ilana neden 6×6 yerine 4x2 yazılmış üstelik arkadan itişli şeklinde belirtilmiş. Merak ettim doğrusu satıcı özelliklerini bilmiyormu yoksa?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...