Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

ilana neden 6×6 yerine 4x2 yazılmış üstelik arkadan itişli şeklinde belirtilmiş. Merak ettim doğrusu satıcı özelliklerini bilmiyormu yoksa?

6x6 filtre seçimi olmadığından olabilir. Ya da dediğin gibi bilmiyor yada o kısmı yanlış seçim yaptı. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Önemli olan arabanın (araba diyorum kusura bakmayın) kaç çeker olduğu değil fiyatının kaç çeker olduğu, bu fiyata 4 çeker galerisi açabilirsin

tabii ya şimdi anladım. Jeton yeni düştü sen mazda kullanıcısı değilsin pardon. Ford focus bulunduğun yerde kaç tane var. Kırşehirde benim araçtan iki tane biri bende. Şahsen dünya genelinde bir kaç tane üretilecek araçların bir tanesinin benim olmasını çok isterdim para mühim değil.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jetonunuzun düşmesine sevindim mazda kullanıcısı olmadığım doğru ama bunun durumla alakasını anlamadım. Ayrıca mazda hayranı olmasam buraya üye olmazdım o ayrı konu. Bizim oralarda bi laf vardır çok severim "En iyi araba bindiğin arabadır'

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konunun aslı şöyle ben az bulunan araçları severim dünyada sayı ne kadar az ise o kadar değerlidir. G 63 amg ninde bir kaç tane üretilecek olması o nun 1.000 000€ maddi paha biçilemez manevi değerinin olması. Tıpkı benim mazdam gibi. O fiata değil 4×4 galerisi yat galerisi açsan dahi gözüm görmez dünyada tek olandan başka. Sanada iyi forumlar zaggy.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jetonunuzun düşmesine sevindim mazda kullanıcısı olmadığım doğru ama bunun durumla alakasını anlamadım. Ayrıca mazda hayranı olmasam buraya üye olmazdım o ayrı konu. Bizim oralarda bi laf vardır çok severim "En iyi araba bindiğin arabadır'

iyi forumlar...

Zeki konuyu yanlış anlamışsın. Ben açıklayacakken Özgür benden önce davranmış.

Konunun aslı şöyle ben az bulunan araçları severim dünyada sayı ne kadar az ise o kadar değerlidir. G 63 amg ninde bir kaç tane üretilecek olması o nun 1.000 000€ maddi paha biçilemez manevi değerinin olması. Tıpkı benim mazdam gibi. O fiata değil 4×4 galerisi yat galerisi açsan dahi gözüm görmez dünyada tek olandan başka. Sanada iyi forumlar zaggy.

2002 Yılından bu güne 76 daireden oluşan 3 bloklu bir sitede oturuyorum. Sene 2015 halen bir tek bende Mazda var. Garaj Fluence, Jetta, Focus kaynıyor...O yüzden seni çok iyi anlıyorum ve hemfikirim diyorum. İyi ki Mazda sahibiyim.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilana neden 6×6 yerine 4x2 yazılmış üstelik arkadan itişli şeklinde belirtilmiş. Merak ettim doğrusu satıcı özelliklerini bilmiyormu yoksa?

Sanırım sitede 6x6 diye bi seçenek yok ama yine de en azından 4x4 yazılabilirdi. Gerçi alabilecek adam zaten biliyordur muhtemelen.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alternatifler sınırlı değil. Nede olsa bu programla alakalı bir sorun ancak programıda aldatmanın yolları vardır. Bu zeka ile alakalı o 4×2 kısmını boş geçip kısa bir açıklamayla 6 çeker diye belirtmekte yeterli olurdu sadece ilk kez gören bir kişiye bilgi amaçlı. Arkadan itişli yazmasıda ayrı bir sorun özrü kabahatinden büyük.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu modellerin 2 hava yastıklı, 4 hava yastıklı abs tcs donanımı olan versiyonlardan olsaydı belki bu fiyat eder diyebilirdim ama sadece klima var başka bir şey yok fiyat bence yüksek.

Hiç bir kronik sorunları yoktur gönül rahatlığıyla alıp yıllarca sorunsuz şekilde binebilirsiniz . Kullanması çok pratik ve rahattır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanlış yere açtığımı farkettim, konuya uygun bi yer varmış 

Konunuzu ilgili bölümle birleştirdim. Araç fiyatı yüksek gibi fakat belirttiği kilometrelerdeyse gerçekten hiç kullanılmamış diyebileceğimiz bir araç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir araç almak istiyorum ancak araç kazalı ve 9000 liralık hasarı var. 9000liralık hasarın içerisinde ön alt takım tamamen ve ayrıca farlar değişmiştir denildi. Model 2006 Otomatik vites.
Değişimlerin hepsi kasko şirketi tarafından orjinal servisinde yaptırılmış. 

Bu tür bir araç almak yürüyen bakımından sizce nasıl bir sorun çıkartır? Çıkartır mı? tabiki olasılıklar her zaman mümkündür ancak araba bilgim çok olmadığı için bu durumun ne derece önemli olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açmış olduğun konuyu bu ortak konuda birleştirdim. 9000 TL hasar 2006 model araç için çok da fazla değil. Tek kazası mı olmuş, araçta LPG var mı, aracın linki var mı? biraz daha bilgi verirsen yardımcı olmak daha da kolaylaşır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç bilgileri ve resim olmayınca yorum yapmak zor. Bazen tek fotoğraftan bile çok şey anlaşılıyor.

Bu tür alttan hasarlı araçlardan genelde uzak dururum, çünkü bu tür kazalar genelde acemi gruptaki kullanıcıların aracı kaldırıma çıkarmak veya bazen kaldırım kenarlarındaki kısa demir direklere üstten bindirmesi şeklinde oluyor. Böyle bir kazanın olması kafi.

Ha ön takım tamamen değişmiş ise ve orjinal sıfır parça kullanmışlarsa (ki bu ihtimal biraz düşük çünkü belki arabanın değerine yakın bir meblağ tutabilir) ve acemi şansıyla şasinin alttan diğer yerlerini sürtmediyse o zaman belki alınık olabilirdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Renk güzel, kilometre düşük, LPG'nin hiç takılmamış olması büyük avantaj. Siz manuel mi arıyorsunuz, yoksa öyle mi denk geldi? Manuele göre fiyat biraz yüksek yalnız, sitede araştırma yaptığınızda da fiyatın yüksek olduğu anlaşılıyor. Başım ağrmasın, varsın 1 - 2 fazla olsun derseniz tercih edilebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...