Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
23.04.2016 at 00:14, Burak :

Bence de 2009 model de olsa 1. Nesil Mazda3 e 37.000 vermeyi düşünüyorsanız biraz daha zorlayın kendinizi ve 2. Nesil alın.

Abi 1.nesil aracın var mıydı bilmiyorum ama nedense 2.nesil aynı tadı vermedi bana. 

Fakatilanlardaki araçların fiyatlarına göre km leri bence yuksek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bu araç diğerlerine göre çok uygun. reflex donanim.  kaza falan bahsetmemiş.. km de uygun bilgisi olan var mı bu araç hakkında.. bu aralar cx3 ile ilgileniyorum inceden 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-1.5-sky-d-4x2-reflex-mazda-dizel-servis-bakimli-sifir-ayarinda-291791866/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, katil balina :

arkadaşlar bu araç diğerlerine göre çok uygun. reflex donanim.  kaza falan bahsetmemiş.. km de uygun bilgisi olan var mı bu araç hakkında.. bu aralar cx3 ile ilgileniyorum inceden 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-1.5-sky-d-4x2-reflex-mazda-dizel-servis-bakimli-sifir-ayarinda-291791866/detay

açıklamayı okurken gözüm kanadı resmen. sıfırı 87500 TL. manuel olduğundan 2 - 3 daha düşecektir pazarlıkla. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Mehmet Özdemir :

açıklamayı okurken gözüm kanadı resmen. sıfırı 87500 TL. manuel olduğundan 2 - 3 daha düşecektir pazarlıkla. 

aynen hocam göz düşmanı:) zaten alsam manuel alırım. fiyat yine de çok uygun kıllanmamak elde değil. (o kadar sahtekarlık dönüyor ki memlekette fiyatı cok koyana kızıyoruz az koyandan kıllanıyoruz anlamadım gitti)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç temize benziyor ama otomatik tercih ederdim beyaz renkli kadranların gece performansı nedir kullanan arkadaşlar belirtse daha iyi olur .....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu Doktordan olayı zamanında Internette bayağı konuşulmuştu, pek iyi şeyler söylenmediğini tahmin edersiniz. Ancak bu ilanda resimlere bakınca gayet temiz görünüyor. Açıklama kısa fakat tutarlı. Plaka üstündeki Mazda Mepaz bilgisine kadar açık. Boyanan parça bilgisi ortada. 48bin km oldukça uygun. Bir düşününce Antalya'da yaşayan kişi İstanbul'daki kadar cok gezmeyebilir. Tek iki ufak ayrıntı var, direksiyonda kornaya basılan plastik sağda fazla aşınmış göründü bir de tavan sağında üstten birşeyin değmesi ile oluşmuş bir iz var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, revivo73 :

Bu Doktordan olayı zamanında Internette bayağı konuşulmuştu, pek iyi şeyler söylenmediğini tahmin edersiniz. Ancak bu ilanda resimlere bakınca gayet temiz görünüyor. Açıklama kısa fakat tutarlı. Plaka üstündeki Mazda Mepaz bilgisine kadar açık. Boyanan parça bilgisi ortada. 48bin km oldukça uygun. Bir düşününce Antalya'da yaşayan kişi İstanbul'daki kadar cok gezmeyebilir. Tek iki ufak ayrıntı var, direksiyonda kornaya basılan plastik sağda fazla aşınmış göründü bir de tavan sağında üstten birşeyin değmesi ile oluşmuş bir iz var.

Tecrübe bu olsa gerek :)  Direksiyondaki aşınmayı farketmemiştim, tavanı ise yinede göremedim. Adam gerçekten doktor ona şüphe yok, tramerde 1 kazası var , çarpışmadan 1599 TL.  kilometre ile oynanmamış sanırım çünkü 2012 de muayenede 18 157 Km de 2014 muayenesinde ise 39441 km de. direksiyondaki aşınma biraz düşündürücü. adam az bindigi arabaya canı sıkıldıkça kendini atıp oldugu yerde korna yapmamıştır heralde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim Mac bilgisayarda resimleri yüksek çözünürlüklü olarak kolaylıkla alabiliyorum; direksiyonun fotoğrafı örnein şu linkte:https://image5.sahibinden.com/photos/04/00/09/x16_297040009rex.jpg Tavan açısını alan resim de: https://image5.sahibinden.com/photos/04/00/09/x16_2970400097mw.jpg

Tabi ki bunlar tamamen ayrıntı. Direksiyonda hertürden şey oluşabiliyor, örneğin ben o kadar dikkat ettiğim halde bir keresinde arkama dönerken bir parmağımın tırnağı direksiyona teget carptı ve derisinde iz oluşturdu .)  direksiyon her halukarda tam referans alınabilecek birşey değil, cunku kolaylıkla yenilenebilen veya değiştirilebilen parça. Bu açıdan sürücü tarafı alt döşemeler ve koltuk yüzeyi asıl kullanım şartları açısından daha iyi fikir verebilir. Sürücü tarafı döşemeler dikkat cekecek kadar aşınmış ise hele değişmiş ise bir durumlar var demektir. Ancak yine de o parçalar dahi kesin yargı sağlamaz cunku döşeme üzerinde koruyucu başka birşey, koltuklar da kılıfla kullanılmış olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar şu araç hakkındaki fikirleriniz nedir. kasise düştüm demiş sahibi altta bir yamulmaya yol açmaz sanırım sadece biraz çizik var gibi görünüyor. hasar model fiyat olarak nasıl sizce 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-kazasiz-degisensiz-boyasiz-297715081/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tek sıkıntısı o görünen hasarsa, pek bir şey olmamıştır. tamir edildi, boyandı demesinler diye bir işlem yaptırmamış herhalde. touring ve manuel olan bir araç için fazla gibi geldi bana fiyatı. pazarlık yaptınız mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

34 dakika önce, Mehmet Özdemir :

tek sıkıntısı o görünen hasarsa, pek bir şey olmamıştır. tamir edildi, boyandı demesinler diye bir işlem yaptırmamış herhalde. touring ve manuel olan bir araç için fazla gibi geldi bana fiyatı. pazarlık yaptınız mı?

hayır aramadım, 40 altına düşerse ve başka bir sıkıntısı yoksa alınabilir gibi geliyor bana. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Sculpter :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibinden-satilik-hatasiz-boyasiz-servis-bakimli-297871089/detay

Bu arac hakkinda dusuncelerinizi alabilir miyim bir de lpg taktiracam alacak olursam maliyeti ne olur sizce 

kilometresinin düşük olması belki avantajdır ama manuel ve touring olmasından kaybediyor bence. o fiyatlara impressive bir araç bulmak mümkün diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

51 dakika önce, Mehmet Özdemir :

kilometresinin düşük olması belki avantajdır ama manuel ve touring olmasından kaybediyor bence. o fiyatlara impressive bir araç bulmak mümkün diye düşünüyorum.

Düsuk km dizel ariyorum aslinda da bulmasi zor görünüyor o yuzden benzinli alip lpg taktirsam mi diye dusunuyorum temiz olsunda vites sorun degil . Tesekkur ederim dusuncelerinizi paylastiginiz icin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, Sculpter :

Düsuk km dizel ariyorum aslinda da bulmasi zor görünüyor o yuzden benzinli alip lpg taktirsam mi diye dusunuyorum temiz olsunda vites sorun degil . Tesekkur ederim dusuncelerinizi paylastiginiz icin

Bence fiyatı anormal değil ama biraz daha indirim yaparsa dadından yinmez. Az km dizel için 50 ye gelmeniz lazım bence. Tüptü, işletmesiydi derken benzinli de 45-46 ları görecektir zaten. 5 daha verip dizel keyfi sürülebilir performans istiyorsanız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...