Jump to content

İşte Yeni Mazda 3 !!!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

HIROSHIMA, Japonya - Mazda Motor 5 yıl sonra tamamen yenilenmiş Yeni Mazda3'ü (Kuzey Amerika versiyonu) 19 Kasım 2008 Los Angeles Auto Show da sergileyeceğini duyurdu.

Yerel saat ile 12.00 - 12.45 arasında yapılacak olan basın toplantısı sırasında tanıtılacak olan Yeni Mazda3, Zoom-Zoom felsefesinin en son ürünü.

Mazda3 teki her parça yüksek konfor,  kusursuzlaştırılmış sportif bir sürüş, yüksek yakıt ekonomisi ve sessizlik için yeniden tasarlandı. Çevresel ve güvenlik özelliklerine ek olarak geliştirilen yeni yüzü ile Yeni Mazda3 bir sürücünün spor kompakt bir arabadan isteyebileceği herşeyi veriyor.

09.10.2008

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 523
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

84

• Gökhan

52

• x-rayted

50

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Daha önceki resimler ile de çok benzeşiyor. Sanırım artık buna kesin gözü ile bakabiliriz.

Yalnız bu 2.5 LT lik spor versiyonu . Türkiye ye gelecek olan 1.6 versiyonu biraz daha farklı olacaktır. Küçük Mazda6 ve RX8 karışımı birşey olmuş ama kesinlikle hoş olmuş.. Bir tek ön sis farın oradaki siyah parça bana biraz fazla geldi.

Teşekkürler Barış..

Edit : Mazda Global'in anasayfasında da duyurulmuş. 19 Kasım 2008. Los Angeles Auto Show'da lanse edilecekmiş. Yalnız bu Amerika versiyonu. Avrupa versiyonu biraz daha farklı olacaktır.

http://www.mazda.com/publicity/release/2008/200810/081009.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

değişkenlik gösterecegi tek yer belki body-kit i olur ki onuda sport gövde parcaları adı altında satısa sunarlar.. yeni mz3 budur aynen de :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olsun Spor panjur yapılır bence yine ön tampona yani :D

tamponu komple değiştirecen o zaman :D şaka bi tarafa yeni sedanı begendim.. cok oturaklı ve orantılı görünüyor.. mazda6 ya benzemiş hatta daha güzel olmus..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu dış görüntü cıvıcı sollar, içide önemli tabi. genel olarak ben beğendim ama burak"ında dediği gibi bize gelenler böyle olmaz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yine mazda 3 patlaması yapcaz desenize.. bu seri fena tuttu arkadaşlar sıkı durun, yeni kasa ile maz3 satışlarım dahada artacak nihahaha  :egy:O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu dış görüntü cıvıcı sollar, içide önemli tabi. genel olarak ben beğendim ama burak"ında dediği gibi bize gelenler böyle olmaz..

abi hali hazırda amerikada satılan 3ler ile burda satılanlar arasındaki tek fark motorlar :) sedan arka sport tamponuda dahil tüm sport parcalar getirilebiliyor artık..bekleyip görecegiz tabi ama fark olmaması lazım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İç görüntüsü casus fotoğraflarda vardı. Şimdiki göstergelerin biraz daha içbükey olan hali. Bence iç dizaynı da yakacak..

Yine de arka tampon ve çift egzoz çıkışı dışında çok büyük bir değişiklik olacağını sanmam ama dediğin gibi Civic bunun yanında hikaye kalır. Inşallah getirecekleri benzinli motor da iyi güç üretir. Zaten dizelin yenisi ile geleceğini biliyoruz bakalım benzinlisi ne değerlere sahip olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tahmini rakam ne olur acep?

Birde bu amerikanya içinse, avrupa için olanı inşallah fazla kırpılmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 i unut burak abi mazda 40 dan aşağı olmaz  ;)

Deme öyle, kırma hevesimizi. Valla ben baz-maz comfort dinamik dinlemeden almaya çalşırım ağa. Yeterki Allah uçak kazası vermesin. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla allah herkesi kredisiz araba sahibi yapsın ne diyim..

Benim için o zor ama... Temennin için teşekkürler.

Ben Kadir gibi bu arabanın 2. elinin çıkmasını bekleyemem.

Ama bu resim aldatıcı bence. Çünkü yeni 6 nında Amerika için yapılanını gördükten sonra bu durum 3 te de aynı olacak anlamına geliyor. Yani bize böyle afilisi gelmez. Belki bende Uyumsuzcar'ı daha rahat alabilirim belki. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...